2777
2789
خودم دلم هردوش رو میخواد پسر نوزادی بانمگ تر و خواستنی تره تا ۴،۵ سالگیدختر از ۵ سالگی تا ابد !🥲

داری اشتباه میکنی دخترا معمولا از همین سنا تا ۱۲ ۱۳ سالگی ادای بزرگارو در میارن خیلی رو اعصابه(البته بعضیاشون)ولب کوچیکیشون جذاب ترن

منم پسر دوست داشتم مخصوصا اولی .وپسرم شد ..دیگه دومی مهم نبود چی بشه ..که اونم پسر شد ..خوب اکثرا پسر دوست دارن چون وارث و ادامه دهنده نسل از پسر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری اشتباه میکنی دخترا معمولا از همین سنا تا ۱۲ ۱۳ سالگی ادای بزرگارو در میارن خیلی رو اعصابه(البته ...

سن بلوغه دیگه طبیعیه 

پسر که بدتره تو سن بلوغ اذیتش 

وای اصلا نمیشه بینشون انتخاب کرد

کاش خدا به همه از جفتش بده 🤦‍♀️

.

من قبل از تولد دخترم آره 

ولی از وقتی دخترم دنیا اومده اینقدر دلمو برده  دوست دارم یه دختر دیگه هم داشته باشم و اصلا به پسر بچه فکر نمیکنم

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

هم خودم هم شوهرم پیر دوست داشتیم ،من خودم فکر میکنم هر مادری باید پسر داشته باسه،لباس مردونه تنش کنه و از دیدنش لذت ببره،،،،این نظر من هست و به کسی ربطی ندارن🙏

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
منم پسر دوست داشتم مخصوصا اولی .وپسرم شد ..دیگه دومی مهم نبود چی بشه ..که اونم پسر شد ..خوب اکثرا پس ...

این دلیل عجیب نیست برای یه مادر؟ واسه مردا یه چیزی

ادامه نسل پدره 

نسل مادر و که از لحاظ فامیلی ادامه نمیده

بعد اگر ژن هارو در نظر بگیریم خب دخترم اونارو به ارث میبره و همینطور نسل رو ادامه میده 

.

هر دوشون نعمت خدان  و واقعا هم فرشته ان

ولی منم خیلی دیدم مردا  بچه دختر رو خیلی دوس دارن  زنا هم بچه پسر رو خیلی دوس دارن 

دختر و پسر هردوشون عزیزن و پاره تنه مادر و پدرشونن

ولی نمیدونم واقعا چرا اینجوریه

من پسر دوس دارم به دختر حسودیم میشه توجه شوهرم فقط مال خودمه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

نه من یه مادرم  فقط به خدا میگم یه بچه باشه سالم باشه صالح باشه برام جنسیت مهم نیست 

چه دختر چه پسر تربیت درست باعث میشه بچه خوبی تحویل جامعه بدی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

نه من عاشق دختر بودمو هستم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

نه من عاشق دخترم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡