2777
2789
عنوان

با پسر کوچکتر از خودتون

106 بازدید | 15 پست

سلام خانما من ۳۲ سالمه 

با یه پسری اشنا شدم (۳  ۲ونیم ) سال از خودم کوچکتره 

هر دو هم تحصیلات عالی و شغل عالی داریم 

چندبار تا الان گفته بیا بیرون باهم صحبت کنیم کارمو بهونه کردم نرفتم 

دلیل اصلیش هم اینه که دلم چرکه ایشون کوچکتره !!

قدش بلنده  چهارشونه هم هست صورتش هم اصلا بچگونه نیست ولی خب خودم خجالت میکشم 🥲

موقعیت کاری و خانوادگیش عالیه 

فعلا هم پسر مودب و خوبی نشون داده  واقعا هست یانه رو نمیدونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲_۳ سال از یه جا به بعد مهم نیست

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

جای بچمه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دوس ندارم:))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اگه سنتون کم باشه مثلا دختر ۲۰ پسر ۱۸ خوب نیست 

ولی چون هردو سنتون خوبه درس خوندید شاغلید هیچ ایرادی نداره 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

دختر یکی از آشناها مون چند سال بزرگتر بود الان دو تا دختر داره

اگه اهل سرکوفت زدن نیستن خانواده اش

وطبق مشورت مشاور صحبت کنید انشالله مبارکه

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii