2777
2789

من نمیدونستم قند دارم. همه چیز میخوردم.  زیادم‌ پیاده رویم که ندارم 

دوستان اگه رژیم داشتید؟ چیا نخورم. الان ضعف کردم یکم نخود چی خوردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۹۸ بود ولی من چون نمیدونستم پر خوری داشتم. اصلانم پیاده روی نداشتم .چون دلم درد میگیره راه میرم

نترس هیچی نیس قند ۹۸بد نیست ک مرز هم نیس مرز ۱۲۰ 

اصلا لازم نیس غذاتو کم کنی وگشنگی بکشی اصلا چون گشنگی خودش قندرو میبره بالا چچن رو اعصاب تاثیرداره 

قبل غذات یه بشقاب پرسالاد بدون سس باسرکه سیب تخمیری بخور

کیمچی همراه غذات بخور

مصرف کربوهیدرات بیار پایین 

به هیچ عنوان کربوهیدرات ساده نخور مث نون باگت نون لواش و...

بهترین نون نون تست جویاچندغله بخصوص خمیرترش اما سنگک هم بین سنتیا نون خوبیه جایگزین کن

قندوشکر حذف کن 

کلا سالمخوری کن 

من حتی ورزش نداشتم ولی خب تحرک دارم کاراخونه بابچه کوچیک خودش خیلیه 

میوه هارو تنها نخور بااجیل بخور 

ببین کلا باید کربوهیدرات رو پوشش داد

پوشش کربوهیدرات با سبزیجات سالاد یاچربی مفیده مثل روغن زیتون اووکادو اجیل کره مغزها

پروتئین کافی بخور به ازای هرکیلو ۱تا۱.۲گرم پروتئین نیازبدنه ینی یه فرد۶۰کیلویی که تحرک نداره حداقل۶۰گزم پروتئین لازمع 

۱۰۰گرم سینه مرغ۳۰تا پروتئین داره دیگه بقیشو ماکرو هاش رو بشمار تغذیه رو تا دستت بیاد ماهی سالمون ساردین قراموش نشه عالین 

مرسی عزیزم . این ماهیا تا حالا ندیدم . قزل ما داریم فقط

دارن اکثرمغازه ها وگرنه من هم نزدیک دریا نیست خونمون مرکزکشوریم پرورش ماهی هم نیست ولی این ماهی همه پروتئینی ها دازن مثل قزل معروفن