2777
2789
عنوان

میخوام نامزدیمو بهم بزنم ولی حوصله ی بحث و اتفاقات بعدشو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 29 پست

من نمیدونم ایشون چجوریه

فقط میدونم اگه کسی به دلت نمیشینه ، اونی که میخوای نیست، حسینه الان بهش داری رو قراره تا آخر عمر داشته باشی

اگه میتونی بمون ولی اگه نمیکشی، رها کن بهم بزن

نامزدی واسه شناخته

کاش منم تموم کرده بودم

خاک بر سر ترسوم کنن

لعنت به والدینی که نزاشتن ما نامزد بمونیم و یک هفته بعد از خواستگاری عقد کردیم

خاک بر سر من که بخاطر عقد ، ترسیدم جدا بشم. با اینکه تا یکسال بعدش و عروسیم باکره بودم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی من خیلی تحمل کردم خیلی ولی دیگه نمیکشم

من کاملا درکت میکنم

حق داری ولی کسی که از اول مامانی باشه خیلی سخته بخوای باهاش زندگی کنی چه بسا که فعلا نامزد هستین

بعد که بری خونه متوجه میشی که اشتباهی کردی

متاهل🧸

من نمیدونم ایشون چجوریهفقط میدونم اگه کسی به دلت نمیشینه ، اونی که میخوای نیست، حسینه الان بهش داری ...

من حوصله ی حرف و حدیث بعدشو ندارم 

الان اگه بهش بگم نمیخوام دیگه این رابطه رو 

تازه شروع جنگ اعصاب های جدیه 

من کاملا درکت میکنمحق داری ولی کسی که از اول مامانی باشه خیلی سخته بخوای باهاش زندگی کنی چه بسا که ف ...

امروز اومده بهم سر بزنه بعد میگه مامانم منتظره 

یک ساعت بیشتر وقت نداریم 

اخه یعنی چی 

حالم ازش بهم میخوره 

مرده شور قیافه اشو ببرن

امروز اومده بهم سر بزنه بعد میگه مامانم منتظره یک ساعت بیشتر وقت نداریم اخه یعنی چی حالم ازش بهم میخ ...

باهاش اول حرف بزن

بگو من بااین شرایط نمیتونم زندگی کنم

اگه قرار اولویتت خانوادت باشن بهتره الان جداشیم

یا هم که این اوضاع رو درست کنی

اگه دیدی توجهی نکرد بدون در نظر گرفتن حرف بقیه با عقلت تصمیم بگیر

این فامیلا و آشناها دو روز دیگه تو نون نداشته بخوری نگات نمیکنن پس حرف اونا برات مهم نباشه

متاهل🧸

الکی نیست

چرا الکی

بهم زدی

حلقه و کادو ها پس میدی

برای اینکه پیام نده و ...

شمارت عوض کن

یه مدتم برو سفر

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
امروز اومده بهم سر بزنه بعد میگه مامانم منتظره یک ساعت بیشتر وقت نداریم اخه یعنی چی حالم ازش بهم میخ ...

همون لحظه حرف رو زد

تو هم حرفات میگفتی

هیچ کس

حتی خانوادت به تو کمک نخواهد کرد

کسی دلش برا تو نمیسوزه

خودت فقط باید کاری کنی

با حوصله ندارم زندگیت درست نمیشه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
چرا الکیبهم زدیحلقه و کادو ها پس میدیبرای اینکه پیام نده و ...شمارت عوض کنیه مدتم برو سفر

میاد دم خوابگاهمون به دوستای خوابگاهم پیام میده 

تا وقتی باهمیم هیچ اهمیتی ندارم وقتی تموم میشه 

تازه عزیز میشم 

الویت میشم 

همه کس میشم 

قبل اون نه 

همون لحظه حرف رو زدتو هم حرفات میگفتیهیچ کسحتی خانوادت به تو کمک نخواهد کردکسی دلش برا تو نمیسوزهخود ...

الان بهش زنگ زدم 

بهم میگه چون من گفتم باید زود برگردم پیش خونواده ام اینجوری میکنی ؟ دلیلش رو نمیفهمم 

و اینکه من از اول گفتم نمیتونم زیاد بمونم 

کلا از دستش خسته شدم 

الان مگه منو ول میکنه حرف بقیه به کنار جنگ اعصاب هایی خودش راه میندازه ام به کنار انقدر این مدت روان ...

شمارتو عوض کن،درو باز نکن ،تموم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
یک مقدار ازش پولم مبخوام ازم پول قرض گرفته بود

پس بگیر خب 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
من حوصله ی حرف و حدیث بعدشو ندارم الان اگه بهش بگم نمیخوام دیگه این رابطه رو تازه شروع جنگ اعصاب های ...

جنگ اعصاب بعدش فوقش خیلی طول بکشه یک ساله

اما انتخاب اشتباه یک عمر عذابه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام