بچه دوممو ناخاسته باردارم بعد پنج ماه از سزارین 😫😫😫تازه داشتم استراحت میکردم دوباره پروسه بارداری روازاول باید طی کنم الانم هشت هفته م حالت تهوع شدید ، کسل ، بی حوصله با یه بچه پنج ونیم ماهه ای خدا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعد زایمان رحم تو بالاترین آمادگی خودشه و راحت تر باردار میشی و اگه نمیخواستی باید سفت و سخت تر جلوگیری میکردی
حالا کاریه که شده توکل کن به خدا و از کسی کمک بخواه تا کمکت کنه
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
نمیخاستم بخدا اصلٲ دە سال دیگه شاید به بچه دوم فکر میکردم روحم خسته س نا امیدم انرژی ندارم به بچه و ...
توکل کن به خدا،تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته
بهش به چشم یه امتحان الهی نگاه کن
روحیه تو قوی کن خونه زندگی رو یه مدت بیخیال شو به خودت و بچت و شوهرت برس تا حالت خوب باشه
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
الان بچه هات و شوهرت به یه مامان و زن قوی و شاد نیاز دارن تا یه خونه مرتب و منظم
خوب بخور و خوب بخواب مسافرت برو یه مدت که بگذره راحت تر کنار میای🌹
واقعا درکت میکنم منم چهار ماهه سزارین شدم مشکوک شدم به بارداری خدا رو شکر تستم منفی شد دیگه کاریه که شده خواست خدا بوده ناراحت نباش بسپار به خدا انشالله همه چی به خوبی پیش بره خدا یه نینی سالم وخوشگل بهت بده تمام خستگی این روزهارو فراموش کنی