2777
2789
عنوان

یکی میگفت چرا همه خیانت دیدن

64 بازدید | 7 پست

یکی میگفت چرا تو جامعه تو اینستاگرام توی فامیل بین دوستان همه خیانت دیدن، همه نامردی دیدن ، همه ظلم دیدن؟

پس اونایی که خیانت میکنن ، نامردی میکنن ، ظلم می‌کنن کجان ؟

از فضا میان خیانت و نامردی میکنن بعدش میرن ؟

یا نه اون آدما خود ما هستیم 

آره خودمان 

فقط مشکل اینجاست ما تو آینه که نگاه می‌کنیم 

ما تو سر خودمان که فکر میکنیم هرکاری که کرده باشیم هیچ وقت قرار نیست مقصری ببینیم برای همینه همه وقتی حرف میزنن مظلوم و بیگناهن و ظلم دیده 

برای همین که خیانت و نامردی و ظلم هیچ وقت ریشه کن نمیشه چون هیچکس از نظر خودش مقصر نیست.

اینم‌حرفیه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ کس ایرادو گناهای خودشو که نمیگه😂😂ولی مخالم با این نظریه که همه خیانت دیدن

شما برو چه مجازی چه واقعی با هرکسی حرف بزن و درددل کنه  درصد یا خیانت دیدن یا ظلم دیدن یا نامردی دیدن 

اما هیچکدام اینکارو نکردن پس اونایی که اینکارها رو میکنن کجان؟

نمیدونم نامزد سابق من خیانت کرد منم جوابشو با خیانت دادم اونم با بهترین دوستش 

سکوتو نمیپسندم به کارمام اعتقادی ندارم همیشه هم میگم حقش بود تلافی کنم و همه جام میگم ظلم کردم 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
شما برو چه مجازی چه واقعی با هرکسی حرف بزن و درددل کنه درصد یا خیانت دیدن یا ظلم دیدن یا نامردی دید ...

تو دنیا همه ظلم دیدن ولی خیانت نه

خب اونا هم به کسی ظلم کردن ولی یا روشون نمیشه بگن یا به نظرشون حقش بوده

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
این یک حرف نیست این تموم حرفه

اها

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"