2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادر شوهرموشادکنم و ازم ناراحت نباشه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 45 پست
اموالی الان داره؟ چون اینا اموالشو نو تو این مواقع منتقل میکنن به همسر یا فرزندشون

به فرض اگه داشته باشه همون مبلغ چکو میدن ما 

یا به قیمت روز 

ما چهار پراید۹۹ دادیم بهش

دقیقا اول فروردین ۱۴۰۰ رفت زندانیعنی نهایتتت چقد طول میکشه این زندان اگه بگه ندارم؟؟؟؟والا کلا میگه ...

تا آخر عمرش زندان می مونه اگه نده. پولتون میده مطمعناً. میدونی شگرد اینا چیه و قاضی هم اینو می دونه.؟ یک چیز یادتون می دم تا حواستون باشه سر تون نتونه کلاه بزاره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به فرض اگه داشته باشه همون مبلغ چکو میدن ما یا به قیمت روز ما چهار پراید۹۹ دادیم بهش

قیمت روز. و تمام ضرر و زیان. هر روز که می گذره می آد رو پولتون. از اون بابت خیالت راهت باشه

ممنون عزیزم بفرمایید

ببین اینا پول امثال شما  رو میخورن مثلا 70 میلیارد.. بعد با اون پول یه زمین می خرن به نام پسرشون یا هرکی. بعد می رن زندان 5 شش سال. بعد اون زمین مثلا 70 میلیاردی که 5 سال قبل خریدن الان شده 400 میلیارد. اونو می فروشن می آن سراغ طلبکارها. میگن مثلا به شما که 4تا پراید بدهکار ه مثلا 2میلیارد.میگه 500 م بدم رضایت بده و شما هم میبینی اون زندانه از هیچی بهتره راضی میشینبعد میره سراغ طلبکار بعدی. اینو گفتم حواستون باشه از اول محکم بایستی بگین تا قرون آخرش باید بدی تا رضایت بدم و میدن چون چاره ای نداره. می خاد از زندان آزاد بشه. حواستون باشه اینا پولو حیف مو میل نمی کنن. سرمایه گذاری میکنن. 

خیلی دلمو گرم کردی هرچی ازخدا میخای هزاربرابرشو بهت بده🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم دلگرمی ندادم واقعیتو گفتم تا فریب نخوری. از این پرونده ها الان زیاد شده. و از نزدیک میبینم. ان شاالله دعا میکنم مشکل شما حل بشه و خدا بهترین اتفاقای ممکنو سر راهتون قرار بده، 🌹

ببین اینا پول امثال شما رو میخورن مثلا 70 میلیارد.. بعد با اون پول یه زمین می خرن به نام پسرشون یا ...

احسنت آفرین 

الان پدرزنش تومردم پخش کرده که دامادم همه رنجمونو به باد داده زن وبچه س هستن خانه پدرش 

بنظرت این چندسال گفتن ورشکست شده الان چند ماهه قاضی گفته ورشکست نشدی مجبوری پول مردمو بدی بنظرت سرمایه ای ازش کشف نکردن؟؟؟؟؟

احسنت آفرین الان پدرزنش تومردم پخش کرده که دامادم همه رنجمونو به باد داده زن وبچه س هستن خانه پدرش ب ...

ببین دقیقا شگرد شونه. می آن نزدیکاش این حرفا رو تو مردم پخش میکنن. قاضی فهمیده دروغ میگه. سرمایه کشف نکردن. چون پولو می دادن. ولی قاضی می دونه چه نقشه ای کشیده. شما منتظر باش به زودی بستگانش سراغ شما نی آن تا پول بدن و رضایت بگیرن. اون موقع خودتونو ریلکس کنید و مشتاق نشون ندین بگین زندان بمونه بهتره.. 

ببین دقیقا شگرد شونه. می آن نزدیکاش این حرفا رو تو مردم پخش میکنن. قاضی فهمیده دروغ میگه. سرمایه کشف ...

بخدا چک ما مال سال ۱۳۹۹  که ازش گرفتیم

به قیمت ۴۰۰ میلیون 

انقددد نقشه براش کشیده بودم اون وقت بدیمش خانه 

درحد مسکن مهری میکرد برامدن اول زندگیمون بود 

زد همه چیزو خراب کرد کلاااااا ناامیدمون کرد اززندگی 

الان به شوهرم گفتم ۱۰۰ میلیونم داد رضایت بده 

اما شوهرم میگه دلت خوشه پول چییییی

بعدمیگه تمام پولمم بده حلالش نمیکنم 

بخدا چک ما مال سال ۱۳۹۹ که ازش گرفتیمبه قیمت ۴۰۰ میلیون انقددد نقشه براش کشیده بودم اون وقت بدیمش خ ...

ان شاالله به پولتون می رسین. با تمام ضرر و زیان هاش. می دونم گفتنش برا من آسونه اما شما خیلی سختی کشیدین تو این سالها ولی مطمئن باشین خدا عوض این ضرر شما رو جبران میکنه و إِنَّ مَعَاالعْسرِ یُسرا. بعد از سختی آسانی با خبرای خوش براتون می آد. 

ان شاالله به پولتون می رسین. با تمام ضرر و زیان هاش. می دونم گفتنش برا من آسونه اما شما خیلی سختی کش ...

انشالله 

خیلی ممنونم ازت که این وقت شب برای من وقت گذاشتین

بهترینا نصیب قلب مهربونت💖🌹

انشالله خیلی ممنونم ازت که این وقت شب برای من وقت گذاشتینبهترینا نصیب قلب مهربونت💖🌹

همینکه قاضی تحت فشارش قرار داده این خیلی خبر خوبیه. یعنی می دونن که اموالی داره. به زودی ان شالله می زین دادگاه پولونو میگیرین و رضایت می دین و راحت میشین و آرامش به زندگیتون بر می گرده.