2777
2789
الان دو نفر به زور چرخ زندگی رو میچرخونن. بنظرت مشاوره دوستات اشتباه نیست؟

چرا هست مامانمم همینو میگه 

از شوهر و خاستگار همه یه ایرادی میگیرن😐 ولی خب آخرش حرفاشون رو آدم اثر میذاره😐🤦🏻‍♀️

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 توروخدا برای حاجتم دعا کنید🥲🙏🏻
باخواستگارت صحبت کن‌بگوواسه خرج های روزمره مثل سیب زمینی و....نه کمک نمی کنم.ولی واسه پیشرفت کمک می ...

نکته ی خوبی بود واقعا👌🏻 

راجبش باهاش حرف میزنم ببینم نظرش چیه 

مرسی که گفتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین عزیزم اگر واقعن درک درستی از زندگی متاهلی هر دوتا تون دارین ، این که ازدواج کنید تا کنار هم موفق ...

درسته صحبت هاتون 

فعلا باید دوره آشنایی رو بیشتر کنم شناخت بیشتری پیدا کنم 

یه سری آدما ارزشش رو دارن یه سری نه 

این جوری برداشت کردم

چرا هست مامانمم همینو میگه از شوهر و خاستگار همه یه ایرادی میگیرن😐 ولی خب آخرش حرفاشون رو آدم اثر م ...

اسی ملاکای خیلی مهمتری هست و حالا گیر دادی به این

بعدا اصلا خودت دلت میخواد کمک خرج باشی

وقتی اون پول میاره تو زندگیتون چرا تو نبری 

اگه اخلاقاش اوکی هست اصلا به این چیزا فک نکن 

به این فک کن ک پسرخوب دیگه کم هست و اگه پیداکردی باید دودستی بچسبی

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
منم مثل شما خودم دانشجو معلم بودم و‌شوهرمم معلم حقوقمم از اول وسط بود و باهم پیشرفت کردیم شغل جدید ر ...

وای چقدر عالیییی که این قدر پیشرفت کردین در کنار هم 

موفق ترین باشید🤩

نکته ی خوبی بود واقعا👌🏻 راجبش باهاش حرف میزنم ببینم نظرش چیه مرسی که گفتی

من مردهای زیادی دیدم که حرف وعملشون یکی نبود.امامردهایی هم هستندکه همه چی به نام خانمشون میکنن حتی اگرشاغل نباشه خانمش.ببین داداش هاش وباباش چیزی به نام خانمشون کردن.چون واسه خیلی خانواده هاعادیه،ملک یاچیزی به نام خانم بزنند.وازهمه مهمترحقوق معلمی واسه آقایون کمه.ایشون تلاش کنن شغل دوم داشته باشند.ومهمترازهمه اخلاققققق داشته باش.وخیلی مهمه که مزاج ج نسی هم مثل هم باشه.ومهم هست اعتقادات وفرهنگتون مثل هم باشه.ویکی ریلکس باشه اون یکی عجول خیلی سخته و.....

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
درسته صحبت هاتون فعلا باید دوره آشنایی رو بیشتر کنم شناخت بیشتری پیدا کنم یه سری آدما ارزشش رو دارن ...

بله عزیزم از الان خیلی سوالات روان شناسی از زندگی بپرس هدفش چیه چه نوع زندگی رو میخاد، 

[QUOTE=367154435]چرا هست مامانمم همینو میگه  از شوهر و خاستگار همه یه ایرادی میگیرن😐 ولی خب آخرش حرفاشون رو آد ...[/QUOTE

من و همسرم با هم ۴۰ تومن در ماه حقوق داریم همه هزینه ها رو باهم میکنیم خونه سه دنگ سه دنگ ماشین هم بنام من هست بجز اون هرکدوم پس انداز مستقل هم داریم

همه چیز به شعور طرفین بستگی داره .