2777
2789
عنوان

خانومای دماغ گوشتی که جراحی کردن

105 بازدید | 12 پست

راضی هستین؟

دماغتون گوشت نیاورده یا اصطلاحا برنگشته؟

تنفستون اوکیه؟ یا بستگی به دکترتون داره

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من راضی هستم.تا الان هم مشکلی نداشتم

خداروشکر

چند ساله عمل کردین

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
دوستم دماغش خیلی گوشتی و بزرگ و پهن بود عمل کرد خیلی کوچیک و جمع شد مشکل تنفسی ام نداره

احتمالا دوستت از بنده های برگزیده خداست

بیهوشی ترس نداشت ؟؟

شنیدم بیهوش شدن خیلی حس خوبیه