2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 70 پست

مگه زمانی که ما دانش آموز بودیم ؛ مادرامون با معلم ارتباط داشتند

معلم ابهت داشت 

الان دم به دقیقه  اولیا بابت کوچکترین کار هم به معلم پیام میدن

مگه معلم رو اَجیر کردن یا حقوق اضافه میدن؟

اگر طبق وظیفه اش تو کلاس و مدرسه نبود اون موقع جای اعتراض است

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم چقد حقوق میگیرن دقیق اما خدایی این شغل برای خانونا هم شان اجتماعی داره هم راحتره هم اینکه ...

اها پس ی روز برین مدرسه متوجه میشین مخصوصا بچه های الان که ....

لفظ خوش گذرون خیلی اشتباهه که میگین عزیزم 😐

فقط زمانی متوجه میشین که تو خانواده فرهنگی بزرگ شده باشین 

زندگی زیباست....💚

ولی همین معلمه که اساس جامعه رو میسازه.در ضمن الان یه معلم با 30 سال سابقه 25 به زور میگیره.یعنی چی ...

من خودم عاشق معلم شدن بودم این حرفا نزدم ک توهین بشه خدایی نکرده ولی بمن چند نفر از اطرافیان معلمن راضین خیلی فقط سختیش همین مشکلات حنجره س بازم ببخشیداین فقط نظر منه شما بهتر میدونید

سلام 

شاید برات جالب باشه 

مادر من معلمه 

به اولیایی که بیمارستان بستری بود هم سر زد و میره عیادت اولیاش 

شمارش که بماند 

حتی دانش آموزان پارسالش هم تماس میگیرن اشکالاتشون رو می پرسن 

همینقدر معلم با حوصله و ماهی هست مامانم

مگه زمانی که ما دانش آموز بودیم ؛ مادرامون با معلم ارتباط داشتندمعلم ابهت داشت الان دم به دقیقه اول ...

والا معلما فقط نصف روز خونن انگار خودشون خونه زندگی ندارن،بچه ندارن،مهمون ندارن  فقط اینا دارن😐

معلمی هم مثل سایر مشاغل است

شما از کارمندان بانک سوال دارید؛ چکار میکنید 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
سلام شاید برات جالب باشه مادر من معلمه به اولیایی که بیمارستان بستری بود هم سر زد و میره عیادت اولیا ...

وظیفش نیستا 

کار انسان دوستانس که میکنه 

جالب تر اینجاست که از معلم های جدید هم نیست ۲۸ سال سابقه داره و روستا برای بچه های محروم تدریس می کنه 

قطعا منی که میخوام معلم بشم هم الگوم مامانمه و انشاءالله معلمی مثل مامانم میشم

کدوم کارمند تو تایستون بدون کار کرون حقوق میگیره بجز معلما بعدشم من از خیلیا پرسیدم کارمندا تقریبا م ...

تو تابستون برگه تصحیح میکنن

بعضیا تک میگیرن واسه اونا کلاس میذارن 

بیکار نیستن .

همچین میگین انگار بقیه کارمندا۲۴ساعته مشغول کارن

کدوم کارمند تو تایستون بدون کار کرون حقوق میگیره بجز معلما بعدشم من از خیلیا پرسیدم کارمندا تقریبا م ...

کاش یک هفته به جای معلم برید کلاس در س پسرونه 

یا متوسطه اول 

با کلاس ۴۰ نفری