2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 70 پست

این که معلما منت میگذارن بابت شغلشون خیلی دور از منش 

طرف میگه برگه زیاد صحیح میکنیم نصف روز مدرسه ایم 

عزیزم تو قبل انتخاب شغل اینارو نمی دونستی؟؟

خب به بقیه چه منت میگذاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم به معلمشون بگید که اگه میشی تکلیفی حرفی چیزی بود توی صفحه آخر دفتر مشق بنویسه تو مدرسه مثلا بنویسه دو صفحه از روی فلان درس بنویسن

جوابگو بودن در ساعت غیر درسی لطفه که همه این لطف رو انجام نمی‌دن سرشون شلوغه خودشون هم زندگی دارن 

مشکل شما هم قابل درکه بنظرم بهش بگید این کارو کنه هم توی ساعت کاریشه هم شما بی خبر نمیمونید از تکلیف بچه 

این که معلما منت میگذارن بابت شغلشون خیلی دور از منش طرف میگه برگه زیاد صحیح میکنیم نصف روز مدرسه ای ...

منتی نذاشتن عزیزم جواب کسانی رو دادن که گفتن تابستون ها بیکارن😐

من خودمم معلمم 

همیشه هم خارج از تایم جواب میدم

ولی کلا اولیا خیلی طلبکارن

انتظار دارن همیشه پاسخگو باشیم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
خوب اوناهم جواب اشناهاشون رو میدن مگه حقوق میگیرن😂

خب وقتی معلم بچه های ما باشند، پس آشنای ما هم میشن و باید جوابگو باشن 😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلامت باشید عزیزم مامانم همیشه در قبال خوشبختی و عاقبت به خیری ما با خدا معامله می کنه

ایشالله بهترین ها براتون رقم بخوره 

شاید باورت نشه ولی زمانی که دبیرستانی بودم (الان سال آخر دانشگام) یکی از دوستام مادرشو توی سال کنکور از دست داد مدیر و  معلم زنگ زدن خونه شون که بسه مسخره بازی مگه چی شده بهانه نکنید مرگ مادرو که نیاد مدرسه دقیق یادمه سه روز بعد مرگ مادرش بهش زنگ زدن و اینو گفتن!!!

ایشالله بهترین ها براتون رقم بخوره شاید باورت نشه ولی زمانی که دبیرستانی بودم (الان سال آخر دانشگام) ...

ممنون عزیزم 

بله متاسفانه گاهی ام اینجور میشه 

به نظرم معلمی خیییییلی شغل شریفیه و هرکسی لیاقت معلم شدن نداره

معلم دخترم تکالیف را در گروه ارسال میکنه شما هم بنظرم چند. تا از اولیا جمع بشید و نظرات خودتون را از ...

گفتیم میگه بچه ها باید یادداشت کنن.ولی به نظرم ایام امتحانات حداقل باید بگن تا چه صفحه ای میاد .

ششمین کاربری 😒

کدوم کارمند تو تایستون بدون کار کرون حقوق میگیره بجز معلما بعدشم من از خیلیا پرسیدم کارمندا تقریبا م ...

خوش گذرون؟امیدوارم یه روز ۳۲تا پسر بچه رو باهم یه جا نگه دارید حسابی خوش بگذره