2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11056 بازدید | 317 پست
ماشالله خدا برکت بده مزایا چی داره

خب درامد پایین ولی خودشون ساپورت میکنن برا مسافرت رفتن بهترین هتل میتونی بری

کارت خرید واسه فروشگاه 

ماشین کارخونه ای

وام فوری

خونه سازمانی

سبد کالاوتغذیه درجه یک

پروژه زمین الحمدلله

اینایی ک مینالن حرف مفت میزنن رسیدگیشون خوبه ماشالله

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم فکر‌میکردم اسی خودش بزور می‌ذاره رو‌تخم بابت اون پرسیدم چون مرغ اصولی سالی دوبار میشینه دیگه ...

نه یکبار    اگ نشونم دوباره کرچ میشه     تو دستگاه جوجه کشی هم میشه گذاشت تخمشونو 

آشنای ما پلیس راهنمایی رانندگی ماهی ۱۳ تومن

میدونی چجوری حساب میکنن اونا ناخالص میگن

تو فیش حقوقیشون بیشتر احتمالا ب قسط میره اونو نمیگن

اونی ک دریافت میکنن فقط میگن

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
وای آره بخدا هیچی بالاتر از سلامتی نیست چند شب پیش قلبم درد گرفته بود منم که استرسی گفتم خدایا همچین ...

وای خدا...به چیزی فک نکن...چیزی نیست عزیزم...مراقب خودت خیلی باش💋😘♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

سلام بهار عزیز🤍🤝هر وقت پیامت رو میبینم میرم حتما تایپک های عکس دارت رو چک میکنم و لذت میبرم🎀یه تا ...

سلام عشق دلمم..😘♥️

فداتشممم😍😍🥰🥰🥰🫂💋😘قربون نگاه قشنگت🫂😍♥️

اره عکس خودمم گذاشتم...البته تاپیک های قبلیم عکس های خودم هست فقط رو صورتم استیکره😁🥰

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

نه یکبار اگ نشونم دوباره کرچ میشه تو دستگاه جوجه کشی هم میشه گذاشت تخمشونو

دستگاه جوجه کشی میگن همه رو جوجه نمی‌ده 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ممنون گلم البته دویست میلیون دیگه نه ؟😁😁

آره عزیزم چرا که نه🤗

انشالله به زودی زود به درآمد ۲۰۰ میلیون در ماه برسین و زندگیتون پر از رزق و روزی بشه و لذتش رو ببرین 🤲🤲🤲🤩

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ما استفاده نکردیم تاحالا

همسر من عشق مرغ و خروس خیلی دوس داره برعکس من 

بهش پیشنهاد دادم البته چند تایی داریم تو روستا خونه مادر شوهرم هست ولی خب حصار ندارع خونشون شغال و گرگ میان میخورن حیوونی هارو 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تخم ها باید نطفه هم داشته باشه جوجه بشه همون مرغ هم من مثلا ۲۰ تا تخم بذارم ۱۴ ۱۵ تا جوجه میده

آره میدونم چی میگی عزیزم 

ماهم یه مرغ داریم بین چند تا مرغ خیلی مرغ خوبیه در سال دو بار میشینه حیوونی