2777
2789
عنوان

اضافه وزن دارم و باردارم

124 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای دل وقتتون بخیر. 🌹

89 کیلو ام و تازه متوجه شدم باردارم میخواستم کسایی که بارداری تو وزن بالا رو تجربه کردن از تجربشون بهم بگن. راستش یکمی نگرانم🫠🫠

البته تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم پیشا پیش ممنون❤️🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم‌منم ۸۵ کیلوام و باردارم 

دکترم گفته مراقب تغذیه ات باش بیشتر از ۱۰ کیلو نباید اضافه کنی 

میتونی بری پیش متخصص تغذیه یا اگه میتونی خودت برنانه غذاییتو طوری تنظیم کن که هم مثوی و کافی باشه هم چاغ کننده نباشه 

البته سه ماه اول هرچی میتونی بخور چون تهوو اینقد اذیت میکنه ک واقعا نمیشه انتخاب کرد چی بخوری و چی نخوری

بعد سه ماه ان شالله 

رژیم و دمنوش اینام ک ممنوعه دیگه خودسرانه کاری نکنی=) وعده هاتم حذف نکن 

سعی کن مصرف نمک و قند مصنوعیت رو کم کنی ♡

لطفا لایک نکنید❤

عزیزم چقدر اقدام بودی؟منم دوماهه اقدامم که امروز باز پریود شدمتنها مشکلم هم اضافه وزنه

شمایی ک اقدام هستی رژیم داشته باش

حتما پیاده روی داشته باش ک تخمک هات فعال بشه 

من سر  اقدام بارداری اولم رژیم داشتم پیاده روی میکردم

شمایی ک اقدام هستی رژیم داشته باش حتما پیاده روی داشته باش ک تخمک هات فعال بشه من سر اقدام بارداری ...

شما هم اضافه وزن داشتی؟

بعد چند ماه بارداری شدی؟

به نظرت اگه برم دکتر و قرص‌های تحریک کننده تخمک گذاری بده درست میشه؟

عزیزم چقدر اقدام بودی؟منم دوماهه اقدامم که امروز باز پریود شدمتنها مشکلم هم اضافه وزنه

ماه قبل پیشگیری نکردم و انتظار نداشتم باردار بشم. البته بارداری اولمم تو اولین اقدام اتفاق افتاد. بسته به شرایط جسمی هر کسی داره بیشترین دلیل ناموفق بودنش هم استرس داشتن. استرس نداشته باش ان شاء الله که خیلی خیلی زود خدا یه تودلی بهت میده. 

من باوزن ۸۲ کیلو باردارشدم روز زایمان ۹۶ کیلو بودم باید خیلی مراقبت کنی قند نگیری یاقندتو کنترل کنی ...

بارداری اولم 70 بودم شدم 92 با اینکه 22 کیلو وزن اضافه کردم ولی هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر ولی چون الان وزنم زیاده با خوندن نظرات بعضی از دوستان یکم نگران شدم اصلا قبلش نگرانی نداشتم

شما هم اضافه وزن داشتی؟بعد چند ماه بارداری شدی؟به نظرت اگه برم دکتر و قرص‌های تحریک کننده تخمک گذاری ...

عزیزم هنوز دوماه اقدام کردی چرا میخوای بری دکتر ممکنه تا چند ماهم اقدام طول بکشه و هیچ مشکلی تو دو طرف نبوده باشه. 

ولی دوستمون راس میگه من تو خونه چندتا نرمش انجام میدادم. بیخودی قرص و دارو استفاده نکن البته خیلی خوبه قبل اقدام بری دکتر یه چکاب انجام بدی