2777
2789
عنوان

اضافه وزن دارم و باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
عزیزم هنوز دوماه اقدام کردی چرا میخوای بری دکتر ممکنه تا چند ماهم اقدام طول بکشه و هیچ مشکلی تو دو ط ...

همه‌ی چکاب‌هارو قبل اقدام رفتم و مشکلی نداشتم فقط ویتامین دی کم بود که دارم میخورم

تنها مشکلم اضافه وزنه

خیلی نگرانم🥲

همه‌ی چکاب‌هارو قبل اقدام رفتم و مشکلی نداشتم فقط ویتامین دی کم بود که دارم میخورمتنها مشکلم اضافه و ...

ببخشید مگه وزنت چقدره!؟ اگه میتونی اول کمی کم کن بعد باردار شو من بچه اولم وزن کم کردم بعد باردار شدم ولی اینو حتی نمیدونم چه فکری کردم با خودم نشستم عکسا بچه اولم دیدم گفتم بچه میخوام. کاش اول کم میکردم الان تاپیکارو میخونم اکثرا میگن سخته با وزن بالا. 

یه سری نرمش تو خونه ای دارم اگه میخوای برات بفرستم انجام بده وزنتو زیاد کم نمیکنه ولی شکمتو با رحمت به تحرک میندازه 

ایدی تلگرامم 

faez7778

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید مگه وزنت چقدره!؟ اگه میتونی اول کمی کم کن بعد باردار شو من بچه اولم وزن کم کردم بعد باردار شد ...

آخه من معلمم داشتم با خودم حساب میکردم که اگه الان باردار شم زایمانم میوفته واسه آبان که حالا اون دوماه مهر و آبان رو هم مرخصی میگیرم ولی اگه زایمانم وسط سال تحصیلی باشه خیلی سخته

شاید اصلا دیگه اقدام نکنم تا سال دیگه 

آخه من معلمم داشتم با خودم حساب میکردم که اگه الان باردار شم زایمانم میوفته واسه آبان که حالا اون دو ...

عزیزم هرکار کردم نتونستم لینک بزارم حتی نتونستم فیلم اپلود کنم اسکرین شات پستو میفرستم خودتون اگه انیستا دارین پیج رو سرچ کنین و پست رو با توجه به عکسش پیدا کنین من 5 تای بالایی رو انجام میدادم. اگرم خواستید خودم بفرستم تو ایتا یا تلگرام همون ایدی که دادم پیام بدین بفرستم ان شاء الله که زود زود شمام باردار بشید و باهم تو دلیمونو بزرگ کنیم