2777
2789
عنوان

اتاق مطالعه ام بخاری نداره🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 51 پست
از دیوار یه بخاری برقی کوچک بگیر

پول برق زیاد میاد😪⁦ بابام گوش منو میکنه🚶🏻‍♀️⁩

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

هیتر برقی بخر بذار و یا یک حالت کرسی مانند درست کن

پول برق زیاد میاد 😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جا نیس دیگه همین اتاقم انباری هست ک نشستم هیتر چیه؟

یجور بخاری با برقه .

بالاخره پیدا میشه یمدت تا حالت بهتر شه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نمیدونم بخاری برقی مناسب بخر برا اتاقتپرده ضخیم و فرش کردن هم بی تاثیر نیست

فرش و پرده داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چراغ کرسی بگیز سیصد تومنه

ی میز برادار کرسی درست کن

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

نامزد داری؟

ازش کمک بگیر خووو

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
لباس گرم بپوشچند تا شلوار روی هم بپوشیه سطل ابجوش بیار بذار تو اتاق این به ذهنم رسید

ممنون خیلی خوب بود ممنونم نفسم🥺😍

سطح آب جوش چطوری ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چنتا پتو بنداز روت انقد حال میده من عاشق اتاقای سردپ با پتوی زیاد و چایی زیاد

مرسی😘⁦❤️⁩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دقیقا در این حالتم😅وسیله گرمایشی اتاقم خرابه

من خیلی دوست دارم اتاق من بخاری داره ولی من خاموش میکنم میرم اونجا میخوابپ س تا پتو میکشپ روم و چایی میخورم فقط مامانمم میاد کلمو میکنه ک چرا خاموش کردی مریض میشی همینطوری کردم شبا بدون بخاری خوابیدم ۴ بار از این ویروسه ک مثل کروناعه گرفتم😂😂😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

چراغ کرسی چیه بل نفته یا برقه سوخت؟

همین لامت کرسی برقی 

بخاری برقی میتونی بگیری قیمتی نداره حتی با دویست سیصد تومنم میتونی یه کوچیکشو بگیری

پول برقش زیاد میاد بابام غر میزنی🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی😘⁦❤️⁩

فداتشم از این چراغ نفتی های قدیمی بگیر  خوبه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره