2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

ولی یکم غر غر کردن طبیعیه به قول مشاوره میگه بهشون حس قدرت میده ، حس مرد بودن و تکیه گاه بودن

در حد یکمش کاملا طبیعیه و یه خانم با سیاست نباید واکنش بد نشون بده

الهم عجل لولیک الفرج

به هییییچ وجه 

من احساس میکنم همسر من تنها مردیه که از خرج کردن من لذت میبره

واقعا کیف نیکنه از خریدکردن من  

خدایی تا حالا ندیدم برای خرجی که من کردم ناراحت شه حرفی بزنه حتی تو فکر بره یا بگه وای چرا گرون خریدی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نهولی یکم غر غر کردن طبیعیه به قول مشاوره میگه بهشون حس قدرت میده ، حس مرد بودن و تکیه گاه بودندر حد ...

غر زدن سر وظایفه اشون بهشون حسه قدرت میده؟ 

مثه اینکه خانم هر روز با غر غذا بپزه و خونه را تمیز کنه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
به هییییچ وجه من احساس میکنم همسر من تنها مردیه که از خرج کردن من لذت میبرهواقعا کیف نیکنه از خریدکر ...

همسر منم خوبه، پس تنها مرد نیس، هستن از این مردا زیاد😁

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
همسر منم خوبه، پس تنها مرد نیس، هستن از این مردا زیاد😁

الهی شکر❤️

واقعا خدا زیاد کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من خودم شاغلم درآمدم بالاست پس انداز و طلا هم دارم ولی یکی از کارت های همسرم دست خودمه. واسه خرید های بچه و خونه و اینا. ولی خرج آرایشگاه و ناخن و لیزر و بنزین و تعمیرات ماشین و لباسام رو با حقوق خودم خرج میکنم. دوس ندارم خرج های شخصیم رو ازش بگیرم که دخالت کنه. مثلا مردها نمیتونن قبول کنن مثلا یه هایلایت مو ۸ میلیون بشه. منم بدم میاد سین جیم بشم 

غر زدن سر وظایفه اشون بهشون حسه قدرت میده؟ مثه اینکه خانم هر روز با غر غذا بپزه و خونه را تمیز کنه

اگه ازون دسته افرادی هستید که اعتقاد به برابری دارید که وظیفه شون نیست و همه چیز برابره پس پول بدن و غر بزن حق کامل دارن.    خخخخخخخ

اما بله کمش ، روانشناسی شناخت آقایون رو بخونید تعجب نمیکنید

چطور یه گوشی جدید می‌خریم دفترچه اش رو می‌خونیم تا بشناسیم

یه موجود کاملا متفاوت با خودمون رو وارد زندگیمون میکنیم نیاز به دفترچه راهنما نداره ( و البته بلعکس یعنی آقا هم باید این کار رو انجام بده)

مثلا میخواد پول بده میگه ای بابا از دست تو خانم دیروز پول دادم چکار کردی؟؟؟

حالا چقدر لازم داری،؟؟

ما خانم ها هم همینطوریم غذا میپزیم بعد شب میگیم وای به خاطر این غذا دستم سوخت یا اذیت شدم

الهم عجل لولیک الفرج