2777
2789

هر وقت میرم خونشون میخوام برگردم بغض گلومو میگیره

حس بدی پیدا میکنم دو سال ازدواج کردم

بخدا امروز برای چایی عصر رفتم پیش مامانم خوبه نزدیکیم ۱۵ دقیقه فاصلمونه

اما هروقت برمیگردم نارحتم

همش ب این فکر میکنم اونایی که کیلومتر ها دورن چی میکشن واقعا خدا بهشون صبر بده

یه ارامشی اونجا هست هیچ جا پیدا نمیشه

اخیییی چند سالته؟

نکنه منم بعد ازدواج اینطوری بشم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خانوم ببخشید کامنت نامربوطه

اگه روبیکا داری یه سر به کانالم بزن پشیمون نمیشی آنلاین شاپ زدم ممبرام کمه

کلی تنوع لباس دارم با قیمت باور نکردنی

زنانه و بچگانه 

ارسال رایگان@pooshk_anisa1200

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی که قصد دارم از خانواده ام دور باشم 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

اینجوری فکر میکنی من قبل ازدواجم از خدااام بود برم از پیششون 

اما الان میدونم چ آرامشی داره خونه پدری حتی با جنگو دعواهاشون قشنگه

خیلییی سخته امروز میگفتم کاااش هبجوقت هبچ دختری از خانواده پدریش جدا نشه

من اینجوریم ببین شبا خوابم نمیبره خب تا ساعت ۲ تو گوشیم همینکه گوشیو میزارم کنار یاد خونه بابام میوفتم میشینم گریه میکنم 

هرشبم ب یکی از اعضای خونه فک میکنم زار میزنم 😂

اخرین بار مرداد ماه مامانمو دیدم 

راهم دوره 

هنوز نتونستم برم ببینمش 

موقع خداحافظی یجوری بغض میکنم که اشکمو نبینه ،همیشه وقتی بغلش میکنم میگم نکنه خدای نکرده دیگه نبینمش😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اخرین بار مرداد ماه مامانمو دیدم راهم دوره هنوز نتونستم برم ببینمش موقع خداحافظی یجوری بغض میکنم که ...

یعنی تقریبا ۶ ماه ندیدیشون؟؟

وای عزیزم خدا بت صبر بده بخدااا من هررروزم میرم خونشون این وضعیتمه

من اینجوریم ببین شبا خوابم نمیبره خب تا ساعت ۲ تو گوشیم همینکه گوشیو میزارم کنار یاد خونه بابام میوف ...

نکن دختر مریض میشی خوبه حالا نزدیکی دور بودی چیکار میکردی..باید قبول کنی طبیعت زندگی همینه یروز خودت دختر دار میشی دخترت هم ازدواج میکنه میره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚