2777
2789

انتخاب خودش بودم کلی صبر کرد تا به هم برسیم،الانم صبح تا شب قربون صدقم میره از اول همین بود روزی چند بار بهم میگه دوستت دارم ،میمرم برات و...،رابطه....خوبه ،چندسال دوست بودیم الانم دوساله ازدواج کردیم

ولی با این حال دائم در حال خیانت کردنه ،یعنی همیشه در حال پریدن با زنای دیگس و دنبال رابطه باهاشونه 

چرا باید به دروغ جلو من ادای عاشقارو در میاره؟حقیقتش دنبال مدارکم برای اقدام به طلاق 

ولی همش این توی دلمه که چرا انقدر دور من میگرده؟! چرا بهم میگه بی تو میمیرم؟چرا هربار حرف رفتن میزنم زار میزنه؟!پس چراااا خیانت میکنه؟!این تناقض داره اذیتم میکنههه

از خودش میپرسم چرا خیانت میکنه،میگه خریت ،اشتباه،فرصت بده جبران میکنم،ولی دوباره تکرار میکنه کلا تو وجودشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذاتش خرابه عزیزم شاید الان خیلیا بهم خرده بکیرن ولی عاشقته واقعا اما ذاتش تنوع طلب و کثیفه وهیچوقت درست نمیشه هیچکس!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

اگر با کسی رابطه خارج عرف و جسمی دارن 

شما مواظب باشین بیماری های مقاربتی نگیرین 

چه رویی دارن 

عجبا 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

ذاتش خرابه عزیزم شاید الان خیلیا بهم خرده بکیرن ولی عاشقته واقعا اما ذاتش تنوع طلب و کثیفه وهیچوقت د ...

پس گناه من چیه که گول این حرفای عاشقانه شو خوردم و بهش دل بستم ،شاید اگه انقدر بهم محبت نمیکرد الان اینحوری وابستش نبودم

یه عده واسه اینکه وجدان خودشونو راحت کنن

تودلشون میگن با زنای دیگه هم میپریم

برای زن خودمونم‌کم نمیزاریم

شما باید درست وحسابی باهاش حرف بزنی

بزایش تو منگنه

یک فرصت وتمام

کسی که پرده عفتش دریده بشه(چه مردچه‌زن)

درست شدنش سخته

اما نشدنی نیست

کاربر آقا