2777
2789
عنوان

چرا شوهر خائنم جوری رفتار میکنه که انگار عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 34 پست
از اول همین بود از وقتی دوست بودی تا الان،عذاب وجدانه چی ،حرف طلاق میزنم زار میزنه میگه خودتم بکشی ط ...

راست میگه خب برو برا طلاق ببین چجوری خودشو میکشه برات ولی متاسفانه این مرض داره باید برینی بهش دیگ ازاین غلطا نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عده واسه اینکه وجدان خودشونو راحت کننتودلشون میگن با زنای دیگه هم میپریمبرای زن خودمونم‌کم نمیزار ...

چه چیزی این وسط کمه که نیاز پیدا میکنه با دیگران باشه؟

از اول همین بود از وقتی دوست بودی تا الان،عذاب وجدانه چی ،حرف طلاق میزنم زار میزنه میگه خودتم بکشی ط ...

حتی اگر موندی باهاش به هر دلیلی اینو یادت نره که اصلا دوستت نداره هیچی دوستت نداره و این حرفاشو باور نکن.

حتی اگر موندی باهاش به هر دلیلی اینو یادت نره که اصلا دوستت نداره هیچی دوستت نداره و این حرفاشو باور ...

پس گریه هاش واسه چیه 

بهش میگم بیا بریم توافقی جدا بشیم نمیاد میگه حق نداری بری 

خب اگه منو نمیخواد چرا مثل آدم نمیاد بریم جدا بشیم،منکه حتی مهریه نمیخوام فقط خودممو خودم میخوام برم چیزی تو زندکیش عوض نمیشه دیگه راحت میتونه به تنوعش ادامه بده

تنوع طلبیچشم‌چرانینداشتن ایمان کافیاینکه مرغ همسایه براش غازهته این چیزا پوچیه..اما‌کاش همه اینو بفه ...

اینم بگم رفتارش با من جوریه که هیچ احساس کمبودی نکردم و واقعا احساس آرامش و خوشبختی داشتم کنارش تا وقتی که گوشیش رو دیدم و همه چیز برملا شد.....

پس گریه هاش واسه چیه بهش میگم بیا بریم توافقی جدا بشیم نمیاد میگه حق نداری بری خب اگه منو نمیخواد چر ...

تورو نمیخواد دوست داره زن و خانواده و زندگی داشته باشه اگر یکی بهتر از تو پیدا بشه تو رو هم بی دردسر و مهریه اینا بتونه طلاق بده مطمئن باش انجام میده. خلاصه اگه موندی باهاش اینو یادت باشه