2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 188 پست
دوتا از دوستام سزارین شدن یکی میگفت وحشتناکه بخصوص راه رفتنش اون یکی میگفت نه اونقدرام وحشتناک نیست ...

من که دیگ تو دو راهی موندم 

با خودم میگم از پایین پاره بشم میتونم به بچه شیر بدم راحت ترم 

از شکم پاره بشم نتونم تکون بخورم نه میتونم شیر بدم نه راه برم 

از اون بدتر رو واژنم دونه زدم یکساله نمیره میترسم بچسبه به بچه سر طبیعی 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلند که بشی درد داره رحم راه بری؟از الان استرس گرفتم😔

ببین مادرت و مادربزرگت خوش زا بودن یا بد زا

مثل اونا میشی

اینجا آدمای متفاوت نظر میدن الکی استرس میگیری

یکی واسش راحت بوده

یکی خیلی سخت

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
😂😂😂😂..وای خوشبحالت من میلرزیدم از درد خواهر شوهرمم منو با اونهمه درد جابجا میکرد میخواست ب زور ب ...

منم بدنم رو ویبره بود

خانواده خودمو همسرم اومدن دیدن

پرستاره گفت میخوام ماساژ بدم اقایون برن بیرون

منم فک کردم واقعا میخواد ماساژ بده خوشحال خوشحال😂

وای خدا بعد که دیدم منظورازماساژ چیه

جیغ و گریه همزمان بارسومم نزاشتم 

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

از شیردهی هم خداکنه سین هات نوک داشته باشه نداشته باشه واقعا سخت تر از زایمان همینه!!!!

من ک هلاک شدم هرچقدر زایمان آسونی داشتم شیردهی افتضاح سین نوک به داخل بود و بچه نمی‌تونست بگیره انقد زخم شد انقد خون اومد و درد کشیدم تا آخر دیگه نشد بچمم شیرخشکی شد که بهتر من شیرم مقوی و زیاد نبود چون ماه اول بچم وزن نگرفت خود دکتر گفت شیرخشک بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من سر سزارینم خیلی اذیت شدم

بی حسی از کمر بود نمی‌تونستم بچمو شیر بدم

از بس روی تخت بودم پشت پام زخم شده بود

تا چند ماه خونریزی هام قطع نمیشد

برای بلند و نشستن خیلی اذیت شدم

بخیه هام هنوز میسوزن و درد میکنن نزدیک یک سال و هشت ماه گذشته

سیاتیکم سر آمپول عود کرد

یک هفته اول کلا یکطرفه خشک شده بودم دکتر گفت از عوارض بی حسی هست و باید مایعات زیاد بخوری تا خودش خوب بشه

ولی سر زایمان اولم که طبیعی بود خیلی راحتتر بودم و بعدش زودتر سرپا شدم

الهم عجل لولیک الفرج

من خیلی درد داشتم دیرم سرپا شدم ولی زنداداشم خیلی راضی بود مونده ب بدنت 

هم  نفخ داشتم هم  درد ولی صدام در نمی اومد کسی نبود بگه شیاف استفاده کنم بیمارستان دولتی 

من که دیگ تو دو راهی موندم با خودم میگم از پایین پاره بشم میتونم به بچه شیر بدم راحت ترم از شکم پاره ...

خودم طبیعی بودم هربار اینجا گفتم خیلی راحت بود یسریا اومدن گفتن الکی میگن و کلی جر خوردین و گشاد شدین  دیگه توصیه نمیکنم اینجا برای طبیعی .دومی هم طبیعی میارم اگه خدابخواد 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوند که اصلا درد نداشت، یه حس چندش داشت، موقع عمل هم که بی حسی، بهتم شیاف میدن و درد نداری، من فقط راه رفتنش برام سخت بود، ولی هرچی بیشتر راه بری زودتر خوب میشی، کسیو همراهت ببر که حاظر باشه برات شیاف بذاره چون پرستارا نمیکنن این کارو. بعد اینکه از اتاق عمل اومدی هم سرتو تکون نده بالش هم زیر سرت نذار زیادم حرف نزن که سردرد نگیری.اونجا بهت یاد میدن شیردادن و...  رو، فقط چون سزارین هستی دو سه روز اول شیر نمیاد، نترس.  من با شیر دوش و دست فشار میدادم در حد چند قطره آغوز میومد با قاشق چایی خوری میدادم به نینیم🥰خیلی براش مفیده حتما بده.  هرچی بیشتر سینتو بمکه شیرت بیشتر میشه. 

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
ببین مادرت و مادربزرگت خوش زا بودن یا بد زامثل اونا میشیاینجا آدمای متفاوت نظر میدن الکی استرس میگیر ...

مادر بزرگم خوش زا 

مامانم بد زا😐

اصلا میترسم نمی‌دونم کدومش برم 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35