2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 189 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتا از دوستام سزارین شدن یکی میگفت وحشتناکه بخصوص راه رفتنش اون یکی میگفت نه اونقدرام وحشتناک نیست بنظرم به بدن ادما و تحملشون ربط داره 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۶ ساعتی یه بار شیاف بزنی دردت کم میکنه بچه رو بذار بغلت و شیرش بده تا ی مدت نمیتونی صاف راه بری ولی ...

بعد عمل نمیشه به پهلو بشیم؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

خب معلومه درد هست یه ذره انگشتت ببره درد داره چه برسه چند لایه شکم به اون پهنا ،ولی تا تکون نخوری با مسکن و شیاف قابل تحمل ،سختیش هم اولین بلند شدن و راه رفتنه ،بعدش کم کم بهتر میشه ،سوند هم درد نداره فقط یه حس بد و سوزش داره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اگه از عمل میترسی خب طبیعی رو انتخاب کنسزارین جزو عمل های سبک هست من کیسه صفرام رو عمل کردم خیلی درد ...

ماساژشم مضخرفه لعنتی

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

شب اول رو ک دیگه همه درد دارن و اونی هم می بینی میگه درد ندارم چون مرتب از طریق سرم و شیاف که اصلا ما متوجه نمیشیم مخصوصا اگر بی حسی باشیم دارن بهمون مسکن میزنن ولی درد یکی کمه یکی بیشتر 

من دردام کم بود 

روز بعد هم که گفتن پاشین برای اولین بار خیلی خیلی سخت ‌بود

ولی دیگ ازون به بعدش اصلا درد نداشتم حتی به شیاف هم احتیاجی نداشتم

ولی مثلا خواهرم چرا شیاف میذاشت میگفت درد داره

ده روزگی دخترمم بردم حموم خودمم رفتم عروسی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من مامانمو انقدر فرستادم شیاف بگیره پرستاره هم مامانمو میدید پیگفت شیاف میخواین😂

😂😂😂😂..وای خوشبحالت من میلرزیدم از درد خواهر شوهرمم منو با اونهمه درد جابجا میکرد میخواست ب زور ب بچه شیر بده

بلند که بشی درد داره رحم راه بری؟از الان استرس گرفتم😔

اره معلومه که درد داره، اما اونجوری نیست نشه تحمل کنی، خدا قدرت تحملشو به آدم میده 

از طبیعی خیلیی بهتره 

فک کن اون قسمت بخیه داره، درد داره میخوای بری سرویس،آب میخوره بهش خیس میشه، خونیه، باید پدم بذاری مراقبت از بخیه داره و..... 

اما سزارین جای بخیه ها تمیزه کاملا، مال من که صااااااف صافه، جاشم خیلی کمرنگ مونده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خب معلومه درد هست یه ذره انگشتت ببره درد داره چه برسه چند لایه شکم به اون پهنا ،ولی تا تکون نخوری با ...

کلی درکل خودم حاضر م هزار بار دیگه تحمل کنم درد سزارین ولی یه بار معاینه نشم واسه زایمان طبیعی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

همه مثل هم نیستن هم به دکتر ربط داره هم به بدن خودت ، دوستم روزی از بیمارستان اومد خودش راحت از پله اومد بالا بعدم مینشست پا میشد خییلی راحت کارای بچه شو‌ میکرد، منم خدا شاهده یادم میاد چی به روزم اومد مو به تنم سیخ میشه