2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهاا🧐 فک کنم ما نداریم این موردو که وایسن دعای خیر کنن یا من ندیدم

تورکا دارن بعد اینکه کمر عروسو میبندن پدر یا پدربزرگ یا عمو عروس میاد برا دعای خیر 

قران و اب و برنج و نون ،بسته به رسم هر کس فرق داره میزارن تو یه سینی،بعد پدر دست عروسو میگیره دور قران میچرخونه و دعا میکنه برا عروس ،بعدم از زیر قران رد میکنه ،عروس از خونه پدری میره خونه داماد یا تالار برا ادامه مراسم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اخرای مراسم ک عروس خدافظی میکنه میره خونه خودش

ینی تو ۲۳ سال من عروس راهی خونش نکردم 😂😅 ندیدم چیکار میکنن آخرش فقط تا آخر جشن عروسی بودیم که اونم هیچی کادو میگرفتن آخرش 😅

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
تورکا دارن بعد اینکه کمر عروسو میبندن پدر یا پدربزرگ یا عمو عروس میاد برا دعای خیر قران و اب و برنج ...

ترکم من تو یه شهر ترک🫠😂 ولی ندیدم واقعا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بمییییرم برا عموم ک نیست دخترشو راهی کنههههه خدایاااا دینوم ب ناااات😭😭😭اسی چن روزه بغض داشتم الان ...

روح عموت شاد

منم پیام تو‌ دیدم یاد خودم افتادم اما الان نفرت تمام از تک تک اعضای خانواده عموم دارم نفرتم به حدی رسیده که قبلاً فاتحه میفرستادم برای عموم الان دیگه کشش ندارم از موج بدی که سمتمون روانه کردن 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

پس من باید بشینم زار بزنم ک کسیو ندارم ن ودر ن برادر ن عمو

بمیرم برات عزیزم😭😭😭😔😔

تو خدا پشتته جایگاهت پیش خدا خیلی جداااعه

انشالا ک خوشبخت بشی عزیزدلم بهترین ها برات اتفاق بیفته.

پس اقوام مادری باید دست ب کار بشن

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

اونم خیلی مربضه و پیر

مامانت چی 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بمیرم برات عزیزم😭😭😭😔😔تو خدا پشتته جایگاهت پیش خدا خیلی جداااعهانشالا ک خوشبخت بشی عزیزدلم بهتری ...

خدانکنه عزیزم کاش این رسمو رسوما برداشته شه بخدا دلم میترکه سر هرکدوم