2777
2789

من کیک دارم مبپزم تو توستر بعد دمارو ۱۵۰ و ۴۰ دیقه گذاشتم حالا توسترم جوری نیست که فقط المنت پایین و روشن کنم . هم المنت پایین هم بالارو روشن کردم واسه اینکه کیک نسوزه در قابلمه و گذاشتم خوبه؟ کیک و خراب نمیکنه؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه بالا و پایین رو باهم روشن میکنم و روی ۱۸۰ میزارم حدودا نیم ساعت. البته توسترها باهم فرق دارن

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

منم تو توستر درست میکنم، رو ۲۱۰درجه میزارم و حدودا ۲۵دقیقه اینجوریا 

البته اول المنت پایین رو روشن میکنم بعد بالا، ولی یبارم دوتاشو باهم روشن کردم مشکلی پیش نیومد اوکی بود 

منم تو توستر میپزم نیازی نیست روش سر قابلمه بزاری 

سینی کیک رو بزار طبقه وسط توستر که نه زیاد یالا باشه نه پایین

میتونی یه کوچولو دمای توستر. و کمتر کنی و به زمان پخت اضافه کنی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز