2777
2789
روح عموت شادمنم پیام تو‌ دیدم یاد خودم افتادم اما الان نفرت تمام از تک تک اعضای خانواده عموم دارم نف ...

دلم خووونه خدایا این غم بزرگ کی میخاد تموم بشه دیگه نمیییتونم😭😭😭😔

چرا اینجوری شدی عزیزم؟

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم هست ولی ی مرد همیشه این کارو میکنه

نه مامانت هم میتونه انجام بده 

من شوهرم آتلیه عکاسی و فیلمبرداری عروسی داشت قبلنا، موقع میکس ادیت کار میدیدم که خیلیا مادرشون براشون دعا خیر میکنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
روح عموت شادمنم پیام تو‌ دیدم یاد خودم افتادم اما الان نفرت تمام از تک تک اعضای خانواده عموم دارم نف ...

ممنون جمیع رفتگان😔

دلم خووونه خدایا این غم بزرگ کی میخاد تموم بشه دیگه نمیییتونم😭😭😭😔چرا اینجوری شدی عزیزم؟

غم سنگین هست بخصوص عموی بزرگ باشه و بعدش پدرت باشه 

والا بد براش نبودم بله برونش خونه ما بود رفتم دست دادم تبریک گفتم خونه بمب زده تحویلمون دادن هیچ نگفتم اما روز عقد نه تور رو داد دستمون به کوچیکتر از من داد در صورتی که میتونست روز قبل عقد بگه تور رو شما بگیرید بعد نه خودش نه شوهرش دعوتمون نکردن شام بیاید دور هم باشیم خودش و برادرهاش و زن داداش و مادرش رفتن خونه داماد تو فاصله عقد تا عروسی نگفت مردین یا زنده نزدیک عروسی اومد خواست خرج آبمیوه و...بندازه گردن ما ما گفتیم نه روز عروسی هم من ازش زیباترشدم (از خود بله برون گفتم بیا بریم این سالن گوش نکرد زشت شد جوری که داماد شاکی بود و همه میگفتن به ما کجا رفتید)رفتم دستش بگیرم برقصم هولم داد دیگه نفرت ازش گرفتم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عنتر بی لیاقتسمتش نرو اصلا منم چند تا اینجوری داریم اصلا تو مراسمات نزدیکشون نمیشم

انگار من مقصر بودم اون زشت بود خب هرکس در حد خودش زیباست منم گفتم بیا این سالن هم از نظر اقتصادی بصرفه هست هم به مشتری هاش میرسه کم نمیزاره گوش نکرد

والا نمیرم میخوام جواب سلامش هم ندم بخدا شوهرش ترسید مراسمش خراب بشه من اون لحظه چیزی نگفتم چون شخصیتم اجازه نمیده مراسم کسی خراب کنم

انگار من مقصر بودم اون زشت بود خب هرکس در حد خودش زیباست منم گفتم بیا این سالن هم از نظر اقتصادی بصر ...

من اصلا دقت نمیکنم و مقایسه نمیکنم کی خوشگلتر از من شده کی نه

این بد ذاتا تو عروسیشون هم تو چه فکرایین!

حسود هرگز نیاسود حتی تو شب عروسیش

غم سنگین هست بخصوص عموی بزرگ باشه و بعدش پدرت باشه والا بد براش نبودم بله برونش خونه ما بود رفتم دست ...

عزیزم اشکال نداره میدونم سختته ولی کینه ب دل نگیر.

انشالا ک هرچی ب صلاحه و کدورتا از بین برن

من اصلا دقت نمیکنم و مقایسه نمیکنم کی خوشگلتر از من شده کی نهاین بد ذاتا تو عروسیشون هم تو چه فکرایی ...

منم مثل تو 

والا منم موندم چطور تو این فکربوده 

👌🏻

عزیزم اشکال نداره میدونم سختته ولی کینه ب دل نگیر.انشالا ک هرچی ب صلاحه و کدورتا از بین برن

بخدا اگه یک صدم درصد مشکل از من بود میرفتم عذرخواهی میکردم اما من بیگناه حتی با بقیه دعواشون شد من سکوت میکردم...ادم کینه ای نیستم اما اون صحنه که داماد نگاه کرد میاد جلو چشمم اتیش میگیرم

برای بقیه امین اما ما از بین نمیرن بدترم میشن خانم تیکه هم انداخته به ما