2777
2789
عنوان

یه اسم خوب برای یه پسر 29 ساله با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 107 پست
ممنونم ازتون ❤️

ببخشید جسارتا اسم الانتون چیه؟!

صرفا از رو کنجکاوی...

البته اگه راحتین

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایش چه حسی داری اومدی نینی سایت عکستو دیدم وتی دیگه اصلا نمیدونم جدیت بگیرم چون عضو نینی سایتی 😂 فک کن زن ایندت الان داره تاپیکتو میخونه خدایش چطور میشه بات جدی باشه

مطمئنی که نسل انسان تا میلیون ها سال میمونه🥲

خب نمونه زمین فقط مال انسانها نیست 

مهم کیفیت زندگی هر موجودی روی زمینه 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
از این بچه پررو های بی چشم و رو که باید زد تو سرش تا آدم بشه کت شلواری هم که پوشیده مث ماهی قزل شده

دقیقا....

فقط دوست دارم پیداش بشه.....قید پولمو زدم 

ولی اگه دستم بهش برسه سلاخی ش میکنم

آره علی عالی هست من بودم یا علی یا مهدی اگه خدا روزی بهم پسر بده قطعا علی میذارم

انشالله سالمش بهت بده 

من بین اسامی مذهبی  علی و حسین رو خیلی دوست دارم 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
دقیقا....فقط دوست دارم پیداش بشه.....قید پولمو زدم ولی اگه دستم بهش برسه سلاخی ش میکنم

چقد ازت برده

واای چکار کرده که سرتون کلاه گذاشته؟

یه قالب سیلیکونی داغون رو که ارزشش ۱۰۰ هزار تومن بود با من۸ میلیون حساب کرد.من ده تا قالب خریدم شد ۸۰ تومن 

گفت قالب رو گرفتید براتون کار میارم....دیگه ۸۰ تومن رو ک گرفت گوشیش خاموش شد