2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم موقع خیانت

339 بازدید | 25 پست

موقعی ک‌فهمیدم‌خیانت کرد بهش ک گعتم جا خورد ولی بعدش با پرویی تمامم گفت دوس داشتم کاری ک کردم ک خودت بری و منم اقد حرصم گرفته بود فقط خودمو میزدم حتی دلش نسوخت بیاد جلو دستامو بگیرع یا نزاره ب خودم اسیب برسونن و بعدش گفت اینجور گفتم ک حرصت در بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی من از تصور اینکه خودتو میزنی و بعدم منتظری یکی بیاد دستتو بگیره نذاره ولی کسی محلت نمیده خندم میگیره😁😁

خدا منو ببخشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اگه شرایطشو داری جداشو..مرتیکه خیانت کرده زبونشم درازه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است