2777
2789
عنوان

ازمایش تیتر بتا دادم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 37 پست
به نظرمن هفته پنج برو که برای شش هفته هم آزمایشات کامل بارداری رو بدی هم به امید خدا بری سونو.میگن ه ...

خودمم همین فکرو میکنم 

صبر کنم هفته پنج با شش برم 

چون فردا رفتنم فایده ای نداره بنظرم 

ویتامین هم فولیک اسید ۱ میخورم فقط

من خودم برای اینکه خیالم راحت بشه دوروز بعد از آزمایش مجدد تیتر بتا دادم تا ببینم دو برابر شده یا نه،بعد با خیال راحت هفته پنج رفتم دکتر

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم برای اینکه خیالم راحت بشه دوروز بعد از آزمایش مجدد تیتر بتا دادم تا ببینم دو برابر شده یا نه ...

اینم فکر خوبیه 

من چون بی بی چکم خط پر رنگ نبود 

حتی اگ بی بی چک هم بزنم و پر رنگ شه فک کنم نشونه خوبی باشه🤔

خودمم همین فکرو میکنم صبر کنم هفته پنج با شش برم چون فردا رفتنم فایده ای نداره بنظرم ویتامین هم فولی ...

عزیزم همون فولیک عالیه که میخوری تا هفته ۱۸ باید ادامه بدی.انشاالله بری دکتر طبق آزمایشات بهت داروی مورد نیازت رو میده

عزیزم همون فولیک عالیه که میخوری تا هفته ۱۸ باید ادامه بدی.انشاالله بری دکتر طبق آزمایشات بهت داروی ...

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم لطف کردی ❤️❤️❤️

اینم فکر خوبیه من چون بی بی چکم خط پر رنگ نبود حتی اگ بی بی چک هم بزنم و پر رنگ شه فک کنم نشونه خوبی ...

آره گلم من پنج روز به موعد زدم هاله بود دوروز بعد زدم کمرنگ بود فردای موعد زدم پرررررنگ بود.از روی بیبی چک هم میشه فهمید

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم لطف کردی ❤️❤️❤️

قربونت عزیزدلم کاری نکردم. انشاالله دوران بارداری برات بهترین روزای زندگیت باشه و فقط ازش لذت ببری❤️خدا انشاالله یه بچه صحیح و سالم قسمتت کنه که با نگاه کردن بهش هر لحظه خدا رو شکر کنی🥰

قربونت عزیزدلم کاری نکردم. انشاالله دوران بارداری برات بهترین روزای زندگیت باشه و فقط ازش لذت ببری❤️ ...

ممنون از لطفت و مهربونیت ❤️❤️❤️ 

خیلی راهنمایی های خوبی کردی 

انشالله هرچی میخوای خدا برات بسازه 🥹❤️❤️