2777
2789
عنوان

ازمایش تیتر بتا دادم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 37 پست
مطمن باش مثبتهمن تجربشو داشتم ، مطمن باشچندوقت اقدامی؟

خدا از دهنت بشنوه 

۵ ماهه 

ولی این ماه خیلی نااا امید بودم 

اصلا اقدام هم درست حسابی نبود

ماه ها قبل کلی معجون و چیزای مفید میخوردیم این ماه هیچکاری نکردم و اصلا روز شماری نمیکردم 🥹

خدا از دهنت بشنوه ۵ ماهه ولی این ماه خیلی نااا امید بودم اصلا اقدام هم درست حسابی نبودماه ها قبل کلی ...

منم همون ماهی ک اقدامام کم بود و سرم شلوغ بود و بهش فکر نمیکردم، باردار شدم

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همون ماهی ک اقدامام کم بود و سرم شلوغ بود و بهش فکر نمیکردم، باردار شدم

فک کنم باید همینجوری باشه تا مثبت شه 

وقتی هواست هست مثبت نمیشه بچه پرو😑😅

جوابش اومد تیتر بتا ۲۲۱ بود مثبته ؟😍

عزیزم به سلامتی،مبارکت باشه.منم پارسال موعد پریودم ۱۵ دی بود که نشدم و باردار بودم،پس شما هم یه کوچولوی شهریوری خواهی داشت🥰

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
عزیزم به سلامتی،مبارکت باشه.منم پارسال موعد پریودم ۱۵ دی بود که نشدم و باردار بودم،پس شما هم یه کوچو ...

ممنون عزیزم😍

ای جانم 

چه جالب چند شهریور دنیا اومد کوچولوتون ؟ سزارین بودین ؟

ممنون عزیزم😍ای جانم چه جالب چند شهریور دنیا اومد کوچولوتون ؟ سزارین بودین ؟

قربونت.ششم به دنیا اومد. سی و هشت هفته و دوروز بود سن بارداریم.بله گلم سزارین سومم بود

قربونت.ششم به دنیا اومد. سی و هشت هفته و دوروز بود سن بارداریم.بله گلم سزارین سومم بود

خدا حفظشون کنه 

واسه من اولیه 🥹

خداکنه ۱۶ شهریور دنیا بیاد 

اخه سالگرد اشناییمون هم ۱۶ شهریور بود

خدا حفظشون کنه واسه من اولیه 🥹خداکنه ۱۶ شهریور دنیا بیاد اخه سالگرد اشناییمون هم ۱۶ شهریور بود

سلامت باشی عزیزم.اگر بخواهی حتما میشه.چون زایمان اولته.

سزارین دوم به بعد معمولا دوهفته از چهل هفته زودتر سزارین میکنن.من سن زایمان طبیعی رو دکتر برام ۲۰ شهریور زده بود،اما چون فاصله سزارین دوم و سوم کم بود گفت باید سی و هشت هفته سزارین بشی.

خدا حفظشون کنه واسه من اولیه 🥹خداکنه ۱۶ شهریور دنیا بیاد اخه سالگرد اشناییمون هم ۱۶ شهریور بود

انشاالله که قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه و روز به روز عشق بین تو وهمسرت بیشتر بشه🥰🥰

سلامت باشی عزیزم.اگر بخواهی حتما میشه.چون زایمان اولته.سزارین دوم به بعد معمولا دوهفته از چهل هفته ز ...

ا چ جالب نمیدونستم 

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم 

امروز ازمایش دادم و بتا ۲۰۰ بود 

در اصل موعدم امروز بود 

اما نمیدونم صبر کنم هفته ۷ یا ۸ برم دکتر 

یا از همین فردا برم دکتر 

انشاالله که قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه و روز به روز عشق بین تو وهمسرت بیشتر بشه🥰🥰

ممنون از لطف و مهربونیت عزیزم انشالله خدا کوچولو های شمارو حفظ کنه شاهد موفقیت و پیشرفتشون باشی😍❤️

ا چ جالب نمیدونستم عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم امروز ازمایش دادم و بتا ۲۰۰ بود در اصل موعدم امروز بو ...

به نظرمن هفته پنج برو که برای شش هفته هم آزمایشات کامل بارداری رو بدی هم به امید خدا بری سونو.میگن هشت هفته اما من سر هر سه تا بارداری شش هفته و یک روز رفتم سونووصدای قلب جنین رو شنیدم 

ممنون از لطف و مهربونیت عزیزم انشالله خدا کوچولو های شمارو حفظ کنه شاهد موفقیت و پیشرفتشون باشی😍❤️

فدات بشم عزیزم خیلی ممنون،از دعای شما❤️❤️