2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه اشکال داره.تا الان ویار بارداری گرفتی؟یا کلا مراحل بارداری گذروندی گلم؟؟؟؟

عزیزم شوهر الدنگش سفارش میداد حتما خودش باید به گدایی بزنه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

شوهر قهرمان و خسیس

خسیس کجاش بود خودشونم سفارش داده بودن ولی خانوم تا غذاش اماده بشه میگفت بوش میاد نمیتونم تحمل کنم مرده بیچاره از میز بغلی میگیره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ویار؟؟

عزیزم سفارش خودش نهاین ۵ مین دیگه آماده بوداااا 

دیگه شور حامله بودن و درنیارین 

عزت نفس چی بگه این وسط 

اره نه ماه کامل بارداری دلم غذا های متنوع میخواست مخصوصا دست پخت مادرم زمان هایی که زنده بود ولی بخدا هیچی به هیچی تازه فهمیدم اینجا میگن ویار

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

حرف همه تون قبول دارم.زن باردار دل نازک و ویار دار هست من کلا ویار نداشتم ولی ی نفر دیدم شب تا صبح بخاطر ماهی سرخ شده گریه کرد تا مغازه ها باز شدن خرید خورد تا اروم شد.شدید گریه میکرد ها

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یکی هم می‌گفت رفتیم با خاله م که بارداره بیرون.ساندویچ سفارش دادیم هی خاله م گفته از خانواده بغلی برامجوجه بگیرید.شوهرش گفته از اینجا رفتیم میرم میخرم زشته بگم به اونا(اون خانواده خودشون مواد جوجه داشتن و اونجا تو بیرون شهر فقط فست فودی بوده)هی گفته برید بگید بعد خودش رفته گفته از جوجه هاتون بدید ما از ساندویچ مون میدیم اونا هم کم کاری نکردن گفتن نه!کم میاد به اندازه خودمون آوردیم بعد دختره نشسته گریه.اخر شوهره گفته ابرومون رو بردی دختره قهر کرده رفته تو ماشین. شوهره مجبور شده بره باهاش و کلا رفتن خونه.و می‌گفت ماها نه تنها ابرومون رفت بین آدمهای دور و بر که کوفتمون هم شد