خانومه باردار بوده بعد رفتن کافه رستوران غذا سفارش دادن. چند دقیقه قبل اینکه غذاشون برسه شوهر خانومه میره به یکی از میزا میگه خانومم بارداره و یه تیکه پیتزای اونارو میگیره برای زنش😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خسیس کجاش بود خودشونم سفارش داده بودن ولی خانوم تا غذاش اماده بشه میگفت بوش میاد نمیتونم تحمل کنم مر ...
شما از کجا میدونی؟! شاید اونا یه چیز دیگه سفارش داده بودن
بعد خانمش هم زمان پیتزا ام میخواد شوهر ام به جای سفارش از میز بغلی میگیره
آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"! خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخابها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱
چه اشکال داره.تا الان ویار بارداری گرفتی؟یا کلا مراحل بارداری گذروندی گلم؟؟؟؟
فک نکنم دیگه در حدی باشه ک آدم ۵دیقه میتونه خودشو کنترل کنه ک سفارش خودش آماده بشه.اینجوری باشه ک شوهره هر زن متاهلی ک ی بوی حس کنه نصفه شبووقتو بی وقت واسه ویار زنش باید دره این خونه اون خونه باشه ک زنش هوس کرده نمیتونه تا خریدن یا درست کردنش صبر کنه.
همه ویار دارن و دلشون غذاهای و خوراکی های مختلف میخواد ولی بارداری اینجوری نیست که ۵ دقیقه دیر بخوری بچه چیزیش بشه من دوبار باردار شدم شده یوقتا هوس چیزی کردم مثلا تو تابستون دلم انار شیرین و آبدار میخواست خب نبود موندم فصلش حسابی خوردم
شما از کجا میدونی؟! شاید اونا یه چیز دیگه سفارش داده بودنبعد خانمش هم زمان پیتزا ام میخواد شوهر ام ب ...
شوهره دست تو جیبش کنه یه چیز دیگه هم سفارش بده. دیگه کسی که بچه میاره باید پول یه غذای اضافه رو داشته باشه. هر چی هم می موند میبردن خونه دور که نمینداختن