2777
2789
عنوان

نمیخوام بخاطر لج بابام طلاق بگیرم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 57 پست
چون شوهرم نمیاد خونمونبهش میگم خب زنگ بزن بیاد با خانوادش رفت و آمدم دزست میکنیم کوناه نمیتد

وا خوب نیا مگ منم چند وقتی شوهرم خونه بابام نمیومده ولی مامان بابام همیشه احترامشو داشتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرمبا سیاستی که داری سعی کن شوهرت رو راضی کنی بیاد پیشقدم بشه حالا با قهر ،مریضی گریه یا هرچی اگر ...

شوهرم راضی نمیشه 🤦🏻‍♀️یعنی در این مورد تا حالا باهاش بحث نکردم 

ولی میدونم نمیاذ

از طرفی بابام زنگ بزنه خب شوهرم میاذ

میدهحس‌میکنم این مسیر یا تهش طلاقه یا طلاقم نباشه بعدا عوضشو سرم در میار

بنظرم اول با همسرت صحبت کن و بگو اگر قرار باشه بین همسر و پرم قرار بگیرم طلاق بگیریم

اگر همسرتون راضی شد نقف راه رو رفتید 

خب خانواده شوهرم این همه زنگ زدن اخرم بی دعوت بیان

دیگه وقتی تلفنی حل نمیشه خضوری بیان چشم توچشم بهتره دیگه مگه اینطورپدرت کوتاه بیاد 

دست پرهم بیان 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ادامه ی رفتار بابات گند میزنه به زندگیت

من جای همسرت بودم هیچوقت نمیومدم و اجازه هم نمیدادم دیگه کسی پادرمیونی کنه  . رابطه رو هم رو بلاتکلیفی ول میکردم . بعد بابات خودش میومد عذرخواهی و خواهش میکرد زودتر ماجرا تموم شه

همسرت رو به این مرحله نرسون . چون مقصر هم پدرته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan