2777
2789
عنوان

پسره ازم خوشش میاد ولی می ترسه بگه

348 بازدید | 31 پست

متاسفانع به گوشم رسیده که می ترسه بگه چون فک می کنه من درگیر درسم و نمی خوام وارد رابطه بشم

من الان با این چی کار کنم که بیاد بگه😭💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچی سنگین بشین سرجات اکه میخای به جای خاصی ختم بشه به هیچ عنوان هیچ ری اکصنی نشون نده چ بسا این حرف برا این شاید باشه ک ازت حرف بکشن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

فکر کردم گفتی پسرم ازم خوشش اومده تعجب کردم بعدش فهمیدم اشتباه خوندم😶😐🤦‍♀️

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس عشقمم🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍               #متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

هیچ کاری نکن ، پسرا اگه کسی رو واقعا بخوان زمین و آسمون رو بهم میدوزن تا بله بگیرن از طرف . انقدر میرن و میان که راضی بشی پس بدون قضیه اونقدر جدی نیست براش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم