2777
2789
عنوان

بابام خودش و مامانم رو زد

267 بازدید | 25 پست

مامانم سر نماز دعا میکرد خدایا منو بکش منو از دنیا ببر تنها آرزوم مرگه منم کنارش داشتم نماز می‌خوندم 

همش گریه و دعا و نفرین میکرد خودش رو منم از کوره در رفتم جیغ زدم گفتم بسه اینا دعا هستن که تو میکنی 

بعد بابام تو هال بود ترسید گفت شاید چیزی شده 

اومد مامانم رو زد و بعد خودش رو محکم زد 

لعنت ب من 

بخدا اعصاب دیگه برام نمونده کشش ندارم 

هرروز جنگ و جدل 

هر صبح با خودم عهد می‌بندم که دیگه تمومه خودم رو کنترل میکنم ولی نمیشه که نمیشه 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلند بلند دعا می‌کرد؟

اره کنار من بلند بلند دعا میکرد خدا منو بکش آرزوم مرگه 

از دنیا ببر منو و زار زار گریه میکرد 

منم از کوره در رفتم جیغ زدم

چون ترسید چیزی شده اومد مامانتو زد؟

با این بابای دست گلت بیچاره مادرت چه دل خوشی تو این دنیا داره بشینه دعاهای قشنگ بکنه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من خودم اعصابم ضعیف شده از دستشون دستام می‌لرزه

بهتره اینکارو میکنه شما شنیدی هم توجه نکنی چون نتیجه ای که نداره نتیجه اش همین کتک کاری و بیشتر اعصاب خوردی هست 

دعاهاش تموم بشه خودش پامیشه هرچقدرم توجه کمتری نسبت به این موضوع ببینه دیگه انجام نمیده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چون ترسید چیزی شده اومد مامانتو زد؟با این بابای دست گلت بیچاره مادرت چه دل خوشی تو این دنیا داره بشی ...

مامانم خیلی بد اخلاقه خیلی زیاد 

با طعنه و تیکه جواب آدم رو میده 

دائم در حال نفرین و بدگوییه 

فحش میده ب مادر و خواهر پدرم 

بابامم فحش میده 

اینجور مواقع من گوشای داداشمو میگیرم که نشنوه 

ولی چ کنم روحیه خودم دیگ کلا نابود شده

بهتره اینکارو میکنه شما شنیدی هم توجه نکنی چون نتیجه ای که نداره نتیجه اش همین کتک کاری و بیشتر اعصا ...

الان نشسته منو نفرین می‌کنه و میگه آهم زندگیت رو نابود کنه بحق فلانی و فلانی 

مامانم خیلی بد اخلاقه خیلی زیاد با طعنه و تیکه جواب آدم رو میده دائم در حال نفرین و بدگوییه فحش میده ...

دیگه میخواست اصلاح بشه تا الان شده بود 

بنظر من فقط بی توجهی خوراک اینجور ادم هاست

اگر میتونی ‌قرص اسنترا براش بگیر شروع کنه بخوره یکم اروم بشه

الان نشسته منو نفرین می‌کنه و میگه آهم زندگیت رو نابود کنه بحق فلانی و فلانی

تو خیالت راحت نفرین ناحق کسی رو نمیگیره 

محلش نده برو اتاقت