2777
2789
بیهوشی و اورژانس هم خالیه همه سمت ENT و اینجور چیزا رفتن

پزشک متخصص روژانسی میشناختم 

که از شدت فشار کاری و اذیت های دولت 

رفته روی کار زیبایی.

یک نفر توی بخش فوت کنه ، پزشک بنده خدا یک ماه دادگاه می‌ره و نمیدونه غصه مریضاشو بخوره یا غصه زندگی خودشو.

بعد بعضیا میرن پیش یک پزشک مطب نشین و بی اخلاق ، میان میگن حق جامعه پزشکی این پول نیست!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عجباخه بقیه شغلا اخ و پیفن فقط پزشک مهمه باشه نباشه کن فیکون میشه!پزشک ایرانی اگه تونست بره کشورای د ...

بجز خود شما از اول تاپیک تا الان  کسی از بقیه مشاغل بد نگفته 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمش رایگانه... دکترهای خواب آلود و بی انگیزه را گذاشتن اونجا، بعدشم عمل،آزمایشات و داروهاش که رایگا ...

شما برو تحقیق کن ببین وضع درمانی ترکیه و آمریکا چطوره؟ همین سونوگرافی که همه مثل نقل و نبات میرن انحام میدن تو خارج انقدر گرون هست که فقط در مواقع لزوم انجام میشه چون نزدیک ۱۰ میلیون پولش و بقیه خدمات به کنار 

پزشک متخصص روژانسی میشناختم که از شدت فشار کاری و اذیت های دولت رفته روی کار زیبایی.یک نفر توی بخش ف ...

کلا کادر درمان گناه دارن 

بعد دودش تو چشم مردم میره ، مهاجرت و ..

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
عجباخه بقیه شغلا اخ و پیفن فقط پزشک مهمه باشه نباشه کن فیکون میشه!پزشک ایرانی اگه تونست بره کشورای د ...

من خودم مهندسی خوندم 

همین امروز اگر مهاجرت کنم ، جامو یک دانشجو برق پیام نور می‌تونه پر کنه 

پزشک بره کی جاشو پر می‌کنه گلی؟

یک نگاه به آمار مهاجرت بنداز ، که ببینی طرف حاضره توی ترکیه پزشک باشه ولی توی ایران نه.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خیر اینجور نیستتشخیص همه جا با پزشکهمبالغه نکن میدونی فرق پزشک با شما چیه؟خطای پزشکی میشه جان یک آدم ...

مبالغه میکنم؟!! چیزی که برام اتفاق افتاده و دیدم گفتم 

نمیگم انشاءالله رو به رو بشی با این شرایط چون دل سنگ نیستم ولی اومیدوارم یه روزی روزگار همچین شرایطی رو در برخورد با خودت نه ولی دست تقدیر باعث بشه متوجه بشی که مبالغه نبوده

اولا ماشالله خوب تاپیک گشتن بلدین دوما خطای تایپ کیبور که خودش پشت سر میزاره هم یه چیز عجیبه براتون! وگرنه بچه ابتدایی هم طبقات بلده! منتها اگه شما تو بحث دوست داری بزنی بیراهه فاقده اهمیته میتونی هرجور خواستی فکر کنی

دودقیقه میری تو ۳۰۰ اصلا این پولا درست نیست اونایی که میگن درس خونده زحمت کشیده واقعا مگه ی نفر ویز ...

8 سال کمه؟

از خوشی هاش از تفریحش از مهمونی از خوابش زده  تا رسیده به اینجا

من خودم امسال کنکور دارم نمیدونم چی میارم ولی یکی که واقعا به اون مرحله میرسه از همین الان برا آیندش جنگیده

بقیه شغل ها هم کاملا محترمن 

دندانپزشکی دانشگاه دولتی هم رایگانه در ضمن شما چون‌پول نمیدی قدر نمیدونی همون دکتر خواب آلود بهش ویز ...

اتفاقا دندانپزشکی دولتی هم رفتم، بعد معاینه گفت ما این دندان را درمان نمیکنیم پاشو برو....

البته راست میگین بعضی دکترهای خصوصی هم با گرفتن ویزیت بالا بازم تبحری ندارن... ولی بعضی دکترهایی که واقعا متبحرن فقط خصوصی هستن که ویزیتشون برای ما بالاست. 

امضا نمیکنم

من خودم مهندسی خوندم همین امروز اگر مهاجرت کنم ، جامو یک دانشجو برق پیام نور می‌تونه پر کنه پزشک بره ...

اخه نکه ترکیه گل و بلبله ، همون پزشک که دلش هوای ترکیه کرده ارزشش همونجاس ، اون کسی که سطح تفکرش اونقدره که ترکیه رو گل و بلبل بدونه بزار بره!

نگران نباش نه پزشکی پیام نور داره  ، نه کشورای دیه به راحتی پذیرششون می کنن

در ضمن این حرف شما مثل اینه که به پزشکا باج بدید بمونن کمکتون کنن و گرنه اینقدر اختلاف درامدیشون با بقیه مردم چه دلیلی داره؟!

شما برو تحقیق کن ببین وضع درمانی ترکیه و آمریکا چطوره؟ همین سونوگرافی که همه مثل نقل و نبات میرن انح ...

توی آمریکا انقدرررر پزشک های متخصص اهمیت دارن 

که هزینه ویزیت مطبشون ۲۵۰ دلار!

بعد ما نشستیم توی یک کشور ۸۵ میلیونی فقر(اوضاع اقتصادی) میگیم چرا ما مثل کشور امارات ۹ میلیونی و مرفه رایگان نیست ویزیت مطب پزشک متخصص!

8 سال کمه؟از خوشی هاش از تفریحش از مهمونی از خوابش زده تا رسیده به اینجامن خودم امسال کنکور دارم نم ...

کارگر چی صبح تاشب جون میده صبح تاشب ۵۰۰ میگیره  دکتر هر ۵دقیقه ۵۰۰میگیره   کارمند درس نخونده حقوقش ۱۰تومان 

اخه نکه ترکیه گل و بلبله ، همون پزشک که دلش هوای ترکیه کرده ارزشش همونجاس ، اون کسی که سطح تفکرش اون ...

واقعا طلب خاصی از پزشک ها داری فدای تو بشم😅

پس امیدوارم همه پزشکان برن همون ترکیه که ارزششونه

شما بچتو ببری پزشک عراقی و پزشک پاکستانی درمان کنه ، فقط پول کمتری بدی تا دلتون نسوزه❤️

بجز خود شما از اول تاپیک تا الان کسی از بقیه مشاغل بد نگفته

اونوقت من از کدوم مشاغل بد گفتم که اومدید گفتید مشاغل؟!! من فقط از شغل پزشکی و میزان درامدش صحبت کردم

بعدشم گفتم فاصله درامدی نباشه این بد گفتنه؟!!

اخه نه که شما تو تاپیکای دیه در و گوهر میگی و نظرات بقیه که میگن معلمی شأن نداره فلانه تایید میکنی! چون چند نفر ازتون تعریف کرده داخل این سایت دلیل نمیشه این شکلی حرف بزنید! پس نزارید یه چیزایی گفته شه😄

کارگر چی صبح تاشب جون میده صبح تاشب ۵۰۰ میگیره دکتر هر ۵دقیقه ۵۰۰میگیره کارمند درس نخونده حقوقش ۱ ...

منم همینو میگم زحمت کشیده درس خونده رسیده

پزشک عمومی باشه 7 سال خونده

متخصص باشه 15 شایدم بیشتر

یعنی حدودا 40و خورده ای سالگی به این درآمدی که میگین رسیده

اخه نکه ترکیه گل و بلبله ، همون پزشک که دلش هوای ترکیه کرده ارزشش همونجاس ، اون کسی که سطح تفکرش اون ...

بله باید هم بهشون باج داد. ولی این باجو دولت باید بده. نه این که هر عمل چشم برای یک چشم پزشک در بیمارستان ۷۰ هزار تومن باشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"