2777
2789
عنوان

بابام خودش و مامانم رو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست
دیگه میخواست اصلاح بشه تا الان شده بود بنظر من فقط بی توجهی خوراک اینجور ادم هاستاگر میتونی ‌قرص اسن ...

قرص نمیخوره 

نمی‌دونم از چی انقد کینه ب دل گرفته ولی از بچگی‌ام یادمه همینجوری بود 

ی خواهر بزرگتر از خودم دارم ازدواج کرده و رفته و تا بود هم بیخیال بود 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

تو خیالت راحت نفرین ناحق کسی رو نمیگیره محلش نده برو اتاقت

واقعا نمیگیره؟ 

آخه با سوز داره نفرینم می‌کنه 

ان شاءالله بمیری سیاه بخت بشی زمین گیر بشی 

دلم داره میترکه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا نمیگیره؟ آخه با سوز داره نفرینم می‌کنه ان شاءالله بمیری سیاه بخت بشی زمین گیر بشی دلم داره میت ...

نه بابا دیوونه ای ..

مادرت افسرده هست در خلوت ‌خودش از حال الانشم خسته هست و نفریناشو پس میگیره 

اگر پس هم نگیره مطمئن باش خدا جای حق نشسته ..

بشین درس و مشقت رو بخون بزن ازون خونه بیرون نه برای ازدواج برای شغل و موقعیت های عالی.و

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نه بابا دیوونه ای ..مادرت افسرده هست در خلوت ‌خودش از حال الانشم خسته هست و نفریناشو پس میگیره اگر پ ...

ممنون عزیزم قلبم داشت میترکید همش منو مقصر میدونه 

منم زود از کوره در میرم 

همش تمرین میکنم صبر و سکوت و کنترل خشم رو 

ولی کم میارم .

❤️

عزیزدلم واقعا خیلی ناراحت شدم 

حق داشتی عصبانی و ناراحت بشی 

ولی واقعا از واکنش بابات تعجب کردم البته شاید خب بنده خدا اونم عصبانی شده بوده دست خودش نبوده ولی بازم کارش اشتباه بوده 

قشنگم اینجور مواقع سعی کن یا نشنیده بگیری یا اینکه با لحن آروم با مامانت صحبت کنی

درباره جو ناآرام خونتون هم 

با مشاور در ارتباط باش ازش مشورت بگیر 

و اینکه هر از گاهی قران یا ایه الکرسی رو با صدای بلند بذار توی خونه پخش بشه 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عزیزدلم واقعا خیلی ناراحت شدم حق داشتی عصبانی و ناراحت بشی ولی واقعا از واکنش بابات تعجب کردم البته ...

گل و گیاه هر چی بیشتر توی خونه باشه بهتره 

سعی کن سنگ نمک از این سنگ های بلوری ها بخری بذاری چند گوشه ی خونه 

برای دفع انرژی منفی عالیه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

گل و گیاه هر چی بیشتر توی خونه باشه بهتره سعی کن سنگ نمک از این سنگ های بلوری ها بخری بذاری چند گوشه ...

چشم خیلی ممنون عزیزدلم❤️❤️❤️

چشم خیلی ممنون عزیزدلم❤️❤️❤️

قربونت گلم💚💚💚