2777
2789
عنوان

نامزدم فهمیده نی نی سایت دارم میگه کاربریتو بده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله جانم😁🥰

خوبین؟ 😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من خواستم با یه خط دیگه عضو بشم ولی ثبت نمیشه یعنی برام پیامک نمیاد

@ازسارابپرس،    

ایشون فکر کنم بتونه کمکت کنه 

سارا جان شما اگر می‌دونی به ایشون راهنمایی کن 🤍

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

شوهر من بخواد یه چیزیو گوگل کنه یه نی نی سایت میچسبونه اخرش

شوهرت ورژن دوم منهههه 😂😂😂

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

@ازسارابپرس، ایشون فکر کنم بتونه کمکت کنه سارا جان شما اگر می‌دونی به ایشون راهنمایی کن 🤍

اشتباه تگ کردی این سارا نیست 

@ازسارابپرس    

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من همه اطرافیان میدونند اینجا کاربری دارم به همه گفتم

واقعا عجب دل و جرعتی داری شما 

من که یه بار با خط دختر عموم اومدم داخل همش استرس داشتم مبادا ببینه تازه من با اون خیلی راحت بودم همه چیزو می‌دونست ولی بازم حس بد داشتم 😶🙍

اشتباه تگ کردی این سارا نیست @ازسارابپرس

اع 

ممنونم عزیزم 

@ازسارابپرس، ایشون فکر کنم بتونه کمکت کنه سارا جان شما اگر می‌دونی به ایشون راهنمایی کن 🤍

اون موقع تعلیق بودم خواستم با یه خط دیگه بیام😁

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
هر کی سنش بالاست بچه نیاره هم میگن😁

چه چیزهایی که اینجا میشنویم و اشتباهی تو زندگیمون به زبون می‌آوریم😂😂

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

شوهرت ورژن دوم منهههه 😂😂😂

در مورد لاغری سرچ کرده بود داشت تاپیک قبلیای نینی سایتو میخوند دیدم رفت تاپیک منو باز کرد ۴۰ تا سکته زدم تا خارج شد ازش 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
😂😂😂خب شمارشو ورداشتم براش کد اومد نوشتم کد رو بعد پاکیدم اون زمان رفته بود سرویس بهداشتی😂

پس بگوووو مستقیم بهش نگفتی من فکر کردم مستقیم ازش خواستی 🤣🤣🤣

در مورد لاغری سرچ کرده بود داشت تاپیک قبلیای نینی سایتو میخوند دیدم رفت تاپیک منو باز کرد ۴۰ تا سکته ...

وای این یکی از فوبیاهای منه دقیقاً😨😨😨