2777
2789
عنوان

نامزدم فهمیده نی نی سایت دارم میگه کاربریتو بده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 100 پست
یعنی چی تایپیک هام پاک بشه

شما مثل اینکه با قانون‌های اینجا آشنا نیستی برات عجیبه 

میگم که نمی‌شه تاپیکات همه می‌مونه کاربریت می‌مونه فقط خودت تعلیق میشی دسترسیت قطع میشه

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک هم خییلی داری.بالاخره چندتا نکته توش درمیاد😬

وای نه شرفم میره😭😂

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

باید بری به نی نی یار بگی بعد تاپیک بزنی تروخدا برام گزارش بزنید اما سریع ترین آسون ترینش اینکه یک ت ...

راه دوم عالیه ولی اگه عمدی باشه ام قبوله یا باید رسما نقش کاربر سیاسی رم بازی کنم؟ هرچند خیلیم نیاز به نقش بازی کردن نیس یکم باید بیشتر از همیشه خودم باشم فقط🤣🤣

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

کاربری منو بهش بگو اصلا تاپیک ندارم پاکه پاکم😅

بدبختی اینجاست می‌دونه که تاپیک زدم 😂😂🤣 

نه دیگه خداروشکر بیخیال شد ولی میگه تو ذهنم هم می‌مونه کنجکاوم بدونم چیا بوده تاپیک هات 😂

از همه خنده دارتر اینجاست که اولین بار اسم اینجا رو شنیده بود اومده بود سرچ زده بود دیده بود می‌گفت چقدر فضای سمی و عجیبیه 😁😆

یه کاربری الکی رو بهش بده تایپک نداره، بگو این منم

یهو شانسش یه تاپیک بد بزنه بعدا

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

حالا از شانس بدش یهو همون کاربری تاپیک خیانت خودشو‌بزنه😂😂😐😐😐

از مادر شوهرم متفرم میخوام سر به تنش نباشه🤣🤣🤣

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)