2777
2789
عنوان

دوره هایلایت کلاسینو رو کسی دیده

96 بازدید | 15 پست

چه جوری هست

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بله کدوم درس سطح هر درستون

چگونه هست برای نهایی هست 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چگونه هست برای نهایی هست

دوره امادگی نهایی فرق داره
 تو 2 ساعت در هفته سعی دارن با اموزش خلاصه و تست کم 50 درصد مطالب رو جمع کنن
حالا شما با دیدن این دوره که 50 درصد میخونید تو کنکور میزنید 20 درصد 

گفتم که سطح هر درستونو بگید تا بهتون دوره مناسبوتونو معرفی کنم

من افسردگی حاد دارم چیزی نخوندم چند بار هم قصد خ و د ک ش ی داشتم تازه شروع کردم 

ینی اینکه صفری

صفر که چی بگم تا حدودی اره چون حافظم ضعیف شده

صفر که چی بگم تا حدودی اره چون حافظم ضعیف شده

خوب
ریاضی فینیتو کرمی
شیمی نکته و تست از دی فراهانی
فیزیک کاموا یحیوی  یا هایلایت نوکنده + تیپ و تست غیر خودی قضاتی ( این ترکیب رو باهام باید ببینی)
زیست کاموا حنیف عظیمی + نکته و تست عظیمی یا تست طلایی فرهمند نیا + [کتاب شکل ازمون خیلی سبز یا کارگاه شکل همدانی] تو اینایی که دو موردیه یکیو انتخاب کن
زمین شناسی سالیانه یا هایلایت همدانی
این کلاسا خوشون توشون تست میزنن به شم هم تکلیف میدن و ازمون هم میدن
اگر میخواید نگاه کنید از الان شرو کنید چون بعضی کلاسا شرو شدن

خوب ریاضی فینیتو کرمی شیمی نکته و تست از دی فراهانیفیزیک کاموا یحیوی یا هایلایت نوکنده + تیپ و تست ...

از تل اره

خوب ریاضی فینیتو کرمی شیمی نکته و تست از دی فراهانیفیزیک کاموا یحیوی یا هایلایت نوکنده + تیپ و تست ...

من بهتون در خواست بدم

ببین شرایط مالیشو داری ثبت نام کنی

نه ندارم 

خوب به موسسات زنگ بزنین بگین شرایط مال ثبت نام ندارید شاید بوریستون کردن قسطی کردن

یک کمکی برای تل از سما می خوام