2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر گرونی ممکنه فروشنده ها دست به اعتصاب بزنن که به نفع مون هست بهترین کار این مثل مواقع عادی خرید ...

همیشه هر چیو بخوان گرون کنن اولش شایعشو میندازن

با ده روز آبپز خوری جلوی گرون کردنو نمیشه گرفت

اونا تصمیم خودشوتو گرفتن

من گفتم 5 کیلویی میخرم؟؟؟

نه ولی اینکه میگید چند تا میخرید که هفته به هفته نخرید عجیبه چون حتی روغن های مایع هم سایز بزرگ داره که اتفاقا بصرفه تره و تو این شرایط چندتایی خریدن فقط به ضرر مردم خودمون تموم میشه

همیشه هر چیو بخوان گرون کنن اولش شایعشو میندازنبا ده روز آبپز خوری جلوی گرون کردنو نمیشه گرفتاونا تص ...

عزیزم شما برو صد تا بخر ولی از اونجایی که همین الان بعضی کارخونه ها تو اعتصابن ما ترجیح میدیم عادی بخریم که بعدا موقع گرونی شرمنده وجدانمون نباشیم و نگیم شاید با تحریم میتونستیم ارزون تر بخریم

نه ولی اینکه میگید چند تا میخرید که هفته به هفته نخرید عجیبه چون حتی روغن های مایع هم سایز بزرگ داره ...

ما همیشه چند تایی خریدیم یکی یکی خریدن اصلا برام معنی نداره

اینا همش حرفه چیزی رو بخوان گرون کنن اول شایعشو میندازن

بخری نخری مهم نیست روغنای جدید قیمت جدید روشون میخوره

عزیزم شما برو صد تا بخر ولی از اونجایی که همین الان بعضی کارخونه ها تو اعتصابن ما ترجیح میدیم عادی ب ...

منتظر بودم تو بگی!

منم عادی میخرم عادی من یه کارتون خریدنه از اول همینطور خرید میکردم

الان همه چی گرونه شما لطف کن اعتصاب کن هیچی نخور ببینیم چی میشه جواب داد ما هم از شما الگو برداری میکنیم

امکان نداره... مردم بیشتر میخرن..

ما که نمیخریم که شرمنده وجدانمون نشیم اگرم تموم بشه میریم مثل همیشه یه 4/5 کیلویی میگیریم میایم خونه نه ده تا ده تا

البته ما همیشه چندتایی میگرفتیم ولی این سری که فروشنده به مامانم گفت اوضاع اینجوریه یدونه به اندازه نیاز برداشتیم

ما همیشه چند تایی خریدیم یکی یکی خریدن اصلا برام معنی ندارهاینا همش حرفه چیزی رو بخوان گرون کنن اول ...

عزیزم چند سال پیش هلند میخواست قیمت لبنیات رو بالا ببره و مردم واقعا یک ماه لبنیات رو تحریم کردن و نتیجه اش شد محصولات مونده روی دست کارخونه ها و مجبور شدن قیمت رو برگردونن پایین