بله اگه اشتباه نکنم یه شرکت تولید روغن از ایران رفت.در کل خیلی وقته که قراره گرون بشه.اونایی که هول میشن میرن میخرن شما یه کارتن هم خریدی ۶ ماه روغن داشتی بعدش چی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه ولی اینکه میگید چند تا میخرید که هفته به هفته نخرید عجیبه چون حتی روغن های مایع هم سایز بزرگ داره که اتفاقا بصرفه تره و تو این شرایط چندتایی خریدن فقط به ضرر مردم خودمون تموم میشه
همیشه هر چیو بخوان گرون کنن اولش شایعشو میندازنبا ده روز آبپز خوری جلوی گرون کردنو نمیشه گرفتاونا تص ...
عزیزم شما برو صد تا بخر ولی از اونجایی که همین الان بعضی کارخونه ها تو اعتصابن ما ترجیح میدیم عادی بخریم که بعدا موقع گرونی شرمنده وجدانمون نباشیم و نگیم شاید با تحریم میتونستیم ارزون تر بخریم
ما همیشه چند تایی خریدیم یکی یکی خریدن اصلا برام معنی ندارهاینا همش حرفه چیزی رو بخوان گرون کنن اول ...
عزیزم چند سال پیش هلند میخواست قیمت لبنیات رو بالا ببره و مردم واقعا یک ماه لبنیات رو تحریم کردن و نتیجه اش شد محصولات مونده روی دست کارخونه ها و مجبور شدن قیمت رو برگردونن پایین