2777
2789
عنوان

من به دختر اینده م به جای جهاز خونه میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست
اتفاقا خیلی خوبه برای دختر پشتوانست میتونه اون خونرو برای خودش اجاره بده و تو خونه ای که مرد تهیه کر ...

خب ایشون میخوان به جای جهیزیه خونه بدن

و یکی این وسط باید جهیزیه رو بخره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم خیلیا این کارو میکنن

اره خیلی خوبه اینجوری 

ولی الان ما یه میلیارد و دویست جهیزیه خریدیم ، دویست میلیون جشن عقد گرفتیم ،

بعد خانواده ی داماد زد زیر همه چی نه خونه ی پسرشونو دادن نه عروسی گرفتن نه حتی طلا خریدن ،

بابام سر عقدم بیشتر بهم طلا داد ،

تازه پول پیش اجاره خونمونم چهارصد میلیون بابام داد با این خانواده شوهر عتیقه م ،

شوهرم که با خانوادش قطع رابطه ست ولی به شوهرم گفتم سه سال بهش وقت میدم تا همه ی ضررایی که خانوادش بهمون زدن رو واسم جبران کنه ،

همش میگم با این پولا میتونستم کسب و کار بزنم  ، یا اصلا یه خونه کوچولو بخرم اگه زودتر میدونستم قراره اینجوری کنن 

فکر خوبیه اما اگه مثلا من بخوام خونه بگیرم بزنم ب اسم دخترم بعد دخترم یهو در گیر احساسات ی روز بره ب ...

یک قانونی هست به اسم صلح یا حبه نمیدونم یعنی تا زمانی که زنده ای حق خرید و فروش با خودت بعد از فوت مال اون 

اتفاقا چند روز پیش اینستا یکی همینو گفت بعد طرف قبول نکرده بوده خانمه میگفت انتظار داشتن بزنم به نام ...

چقد پرو🫤

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️
تمام سعی مو میکنم ، اول دخترمو مستقل بار بیارم ، دوم تو ازدواجش کمال دقت کنیم.این منطقی تر

منم مستقلم 

شوهرمم مستقله 

ولی دو تا جوونه ۲۳ ساله ۲۵ ساله با سابقه کار کم با حقوق کم و شروع کار و زندگیشون  بعد از دانشگاه و سربازی یا تا ۳۵ سالگی نباید ازدواج کنن یا باید پشتوانه ی خانواده رو داشته باشن 

خیلی خوبه ، جهیزیه هم کمتر از خونه نیست فیط به مرور زملن از ارزشش کم می شه ،خواهرم یک و نیم میلیارد جهاز خریدیم هنوز کلی خرده ریز مونده ،ولی خونه که بخری اول واخرش مال دختر هست یک پشتوانه بزرگ هست جایزیه به والله پول حروم کردنه 

پدرم هم خونه بهم داد هم جهیزیه .واقعا ازش ممنونم الان اون خونه رو بعنوان کرایه برای خودمه و پولش خرج ...

خب این برا پولدارا اوکیه 

ولی برا معمولیا بین جهیزیه یا خونه خریدن ، خونه خریدن بهتره