2777
2789
عنوان

من به دختر اینده م به جای جهاز خونه میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست
منم مستقلم شوهرمم مستقله ولی دو تا جوونه ۲۳ ساله ۲۵ ساله با سابقه کار کم با حقوق کم و شروع کار و زند ...

من دخترمو این سن شوهر نمیدم.

خودمم این سن ازدواج نکردم.

این نسخه ای که برای خودم و بچه هام میپیچم و نمیگم کاملا درسته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب این برا پولدارا اوکیه ولی برا معمولیا بین جهیزیه یا خونه خریدن ، خونه خریدن بهتره

شما هم زود انشالله خونه مییخرید 

پول خونه واقعا میرسه من معجزه شو دیدم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خب این برا پولدارا اوکیه ولی برا معمولیا بین جهیزیه یا خونه خریدن ، خونه خریدن بهتره

پولدار نیستیم عزیزم 

بابام کارمند بازنشسته هست ولی برای داداشام و من خونه خرید .تمام سالهایی که شاغل بود تنوست خونه ها رو بخره مثل حالا تورم نبود 

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜
شما هم زود انشالله خونه مییخرید پول خونه واقعا میرسه من معجزه شو دیدم

ممنونم ❤🌹

اره قطعا اگه بچه نباشه و دو تا جوون با هم کار کنن ، حتی اگه اول کارشون باشه و سنشون کم و بی تجربه و اوایل کارشون باشه بازم موفق میشن ،

ممنونم ❤🌹اره قطعا اگه بچه نباشه و دو تا جوون با هم کار کنن ، حتی اگه اول کارشون باشه و سنشون کم و ب ...

اره عزیزم 

تومکل به خدا 

الحمدلله که هر دو هم پر تلاشید 

زود و زیبا خونه می‌خرید🌺 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
پولدار نیستیم عزیزم بابام کارمند بازنشسته هست ولی برای داداشام و من خونه خرید .تمام سالهایی که شاغل ...

خیلی خوبه این بهترین گزینه ست ـ

ولی برا کسی که توانایی یه کار رو داره خونه بهتر از جهیزیه ست 

بسیار کار درستیه.من اگه طرف ملک واملاک داشته باشه حتما ملک میزنم مهریه دخترم وهمون موقع سندشو به نام ...

خیلی از خانواده پسر ملک ب نام عروس نمیزنند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من دخترمو این سن شوهر نمیدم.خودمم این سن ازدواج نکردم.این نسخه ای که برای خودم و بچه هام میپیچم و نم ...

خب تفکر ها فرق داره 

من مامانم معتقده که دختر و پسر یه سری نیاز ها دارن و به جای اینکه دوس پسر یا دوس دختر داشته باشید ازدواج کنید ،

من ۲۲ سالگی عقد کردم که تا الان که ۲۳ سالمه زندگیم به جز دویست میلیون پس انداز طلا که تو این یه سال خریدم هیچ پیشرفتی نکرده ،

ولی داداشمو که ۲۵ سالگی زن دادن ، اون موقع مامانمینا فقط پول عروسی و پول پیش خونه دادن به داداشم و داداشم اون موقع دانشجوی ارشد بود و در کنار درس کار هم میکرد داداشم ده میلیون جمع کرده بود اون موقع ۲۰۷ ، سی و پنج میلیون بود ، بیست و پنج میلیون بابام داد،

ولی داداشم از ۲۵ سالگیش تا الان که ۳۳ سالشه دو تا خونه خریده و ۲۰۷ ش هم به ایکس ۵۵ تبدیل کرده ،

ولی بقیه پسرای فامیل که مجرد بودن هر چی پول دراوردن همه رو خوردن و الان  خیلی از داداشم عقب ترن 

جالبه

اره تازه به نظرم خونه خریدن تو جاهایی مثه هشتگرد بهتر از خونه خریدن تو کرجه که دیگه پیشرفتشو کرده ،

ده سال دیگه شهر جدید هشتگرد هم یه شهر شلوغ و پیشرفته میشه و میزان رشدش بیشتر از جاهاییه که دیگه رشدشونو کردن