2777
2789
حقیقت این هست که میگم، بقیه ش مقطعی هست، پدر مادر از خون تو هستن، هیییچ وقت تکرار نمیشن، با از دست ر ...

آره میدونم عزیزم 

سرتا پا براش منقعتم. خودشم میدونه.‌و حساب کتاب کرده و دوسم داره !! پدر مادرم بنده خداها بمیرم براشون فقط ازشون هوبی و مهربونی دیدم. نمستونم مثلا برای روز پدر مادر به هدیه ی قابلتر مثلا طلایی چیزی بخرم براشون بخاطر همین عذاب وجدان دارم . چون پول وحقوقم همش دست شوهرمه برای پرداخت اقساط خونه و اینا‌

از اونطرف شوهرم خودش خیلی به پدر و مادر پیرش میرسه شب یلدا اجیل خرید براشون مثلا میبریمشون مسافرت و اینا‌ عذاب وجدان داره می کشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره میدونم عزیزم سرتا پا براش منقعتم. خودشم میدونه.‌و حساب کتاب کرده و دوسم داره !! پدر مادرم بنده خ ...

قسط، رو نصف نصف پرداخت کنید، حقوقت رو بگیر دست خودت نصف قسط رو هم به موقع پرداخت کن، باقی ش رو قشنگ مدیریت کن، همونطور که تو قسط شریکی باید دو مسافرت بردن پدر مادرتم شریک باشی

میدونی درمورد بعد از مرگه رفته بودیم خونه دوست شوهرم برگشت گفت خیلی زیاد زندگی پس از زندگی رو نگاه ک ...

عزیزم🥺♥️♥️♥️ اون که بله‌ کاش توکلمون به خدا زیاد بود و می سپردیم به خودش . و این مسائل دنیایی برامون بی اهمیت می شد

خیلی سخته تو یه خط نگه داشتن. من عذاب وجدان دارم که همه انرژی و حقوقم خونه شوهرم خرج میشه .در صورتی ...

خب چرا یه قسمت از حقوقت رو برای خانوادت خرید نمیکنی؟ یه خانواده رو میشناسم هر ماه دخترا و پسرا هر کدوم یه چیزی برای خونه پدرشون میخرن مثلا یکی یه گونی برنج میخره یکی مرغ وووو میگن ما با بچه ها میریم خونه پدرمون نمیشه همه همه خرج با پدرمون باشه. اینجوری پدر و مادرت هم احساس بهتری دارن

سرش به تنش بیارزه یعنی چجوری باشه؟

ینی حمایتت کنه همه جوره مالی، احساسی ،تو بیماری ،تو خوشی تو ناخوشی.اولویت اولش باشی.نه اینکه اول ننش بعدم باباش بد ابجیاش بد زن همساده اخری تو.اگه حامیت باشه ادم جونشم واسش میده وگرنه براش فقط در بده همین

قسط، رو نصف نصف پرداخت کنید، حقوقت رو بگیر دست خودت نصف قسط رو هم به موقع پرداخت کن، باقی ش رو قشنگ ...

👌🏻👌🏻♥️♥️

نمسدونم چرا روم نمیشه بش بگم پدر و مادر منم ببریم مسافرت‌ نیگه پسراش که پولاشونو میدن بشون ببرنشون😐

شوهرم نمیزاره. میگه پسراش که پولاشونو بشون میدن اونا باید خرج کنن

خدا صبرت بده، من شاغلم، درامدم فقط برای خودم و خانواده م هست چون اون هزینه ای که برای خودم میکنم کمک به همسر هست دیگه، بسه شه همین، همین که براش خرجی ندارم خدا رو هم شاکره

والا من همیشه اول پدر ومادرم بودن بعد بچه هام بعد همسرم اما از وقتی فهمیدم من اولویت پدر ومادرم نبودم اول بچه هام بعد خودم بعدش بقیه در حد هم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خدا صبرت بده، من شاغلم، درامدم فقط برای خودم و خانواده م هست چون اون هزینه ای که برای خودم میکنم کمک ...

من واقعا هزینه های خودمم با خودمه.  خیلی خوبه که شوهرت درک میکنه و توقعی ازت نذاره