بچه ها من اردیبهشت کنکور دادم اما دیپلمم ناقصه چون افتادم چند تا درس اگه سال دیگه بخوام مهر برم دانشگاه آزاد نمیتونم بدون کنکور ؟
آزاد مدیریت بیمه قبول شدم ولی به خاطر نبود دیپلم نشد😭
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهمن ماه میتونی بری ثبت نام کنی هم ازاد هم پیام نور
اگه بهمن نرم مهر سال دیگه برم میشه ؟
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
اره باو چرا نشه. بهمن ماه بری ورودی نیمه دوم میشی مهر بری ورودی نیمه اول
اگه کنکور ندم مشکلی نیستش؟
نمره هام فاجعه اس ببین فاجعه هاااا معذل نهاییم رو تک شدم😐😭
دانشگاه آزاد مینویسه؟
البته قبول شدم ولی میخوام همین آزادی که قبول شدم برم سال بعد 😭
مدرسه با معدل تک....😐😐😐 چجوری قراره دانشگاه پاس بشی
اشتباه کردم پرسیدم ببخشید 🙏🏻