2777
2789
عنوان

عمل لیپو و پرتز سینه و ترانسفر

80 بازدید | 15 پست

چاق نیستم ولی دوس دارم انجام بدم 

قیمت پرسیدم ۲۱۴ میلیون کلا شد تازه واسه من قیمت حداقلی حساب کرد چون چربی زیادی نداشتم 

هم قیمتش زیاده ام خانوادم راضی نیستن به عملش

۱۹ سالمه 

چ کنم 

منم دوست دادم عمل کنم ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم من پرسیدم ۱۳۰

شوهرم نمیذاره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خطرناک ترین و دردناک ترین عمل دنیا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

منم دوست دادم عمل کنم ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم من پرسیدم ۱۳۰شوهرم نمیذاره

چرا نمیزارن خدایی

بخدا مردا ی دختر عملی خوشگل میبینن کلی سرشون میچرخه ولی واسه خانواده خودشون نمیزارن

پرتز ۵۰۰ سیسی من خواستم گفت ۹۶ میلیون من قیمت کلی با بقیه عملا گفتم ک همش میشه ۲۱۴

عزیزم سنت کمه بنظرم اگر مشکل حادی نداری عمل نکن. تو اینستا زیاده آدم خودشو مقایسه میکنه خودتو دوس داشته باش. هزینه کمی هک نیست که از خانواده ات انتظار داری

منم دوست دادم عمل کنم ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم من پرسیدم ۱۳۰شوهرم نمیذاره

به جای اینکه این پولو بدید به دکتر و کلی اذیت بشید /عزیزم بهتره برنج و نان و سیب زمینیو ماکارونی حذف کنید و به جاش فقط مرغو ماهی بخورید /و حما پیش یه دکتر رزیم غذایی بگیرید /اینطوری پولی که میخواستین بدین به دکتر خودتون خوردین ولی بدن سالمی دارید

خرجای بعدش چیه درد داشتی خیلی؟چند سالتونه

۲۷ سالمه دوتا زایمان داشتم

هروز پرستار باید بیاد خونه ماساژ انجام بده تعویض پانسمان و پوشک هربار ی تومن حداقل ۵ جلسه

هروز باید گوشت و جیگرو مغزو پروتیین بخوری

پوشک و پماد.... 

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

خرجای بعدش چیه درد داشتی خیلی؟چند سالتونه

درد وحشتناکش ۵ روز اول بود ازرپز ۶ درد انچنانی نداری ولی ضعف و همین داستانای ماساژ و پوشک و گن .... خیلی اذیت کنندس

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙