2777
2789
عنوان

اینجا یه زن نیست همه مرد هستید یا باردار نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 79 پست
برا پاپ اسمیر هم؟ یا اینو باید بدم؟

چندساله ازدواج کردی؟

انجام بده پاپ اسمیر درد نداره مثل معاینه اس

خیالت راحت میشه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

معمولا قبل اقدام خود خانم آزمایش کلی خون ،سونو گرافی و تست پاپ اسمیر میده بعضا لازم باش عکس رنگی تخمدان هم برای اینکه اگر خانم انسداد لوله داره مشخص بشه انجام میشه آقا هم آزمایش اسپرم باید انجام بده تا تحرک ،شکل و..بررسی بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندساله ازدواج کردی؟انجام بده پاپ اسمیر درد نداره مثل معاینه اسخیالت راحت میشه

یک ساله 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
معمولا قبل اقدام خود خانم آزمایش کلی خون ،سونو گرافی و تست پاپ اسمیر میده بعضا لازم باش عکس رنگی تخم ...

همه رو دادیم از این تست میترسم

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اسی تست پاپ اسمیر رو هر سه سال باید انجام دادخیلی بنظر من سخته با اینکه من خیلی استانه تحمل دردم بال ...

داره بی حسی؟

دکتر معاینت میکنه اگر زخم داشته باشی بهت میگه اگ ن ک دیگ نمیخواد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
دکتر معاینت میکنه اگر زخم داشته باشی بهت میگه اگ ن ک دیگ نمیخواد

تو معاینه متوجه میشه زخم دارم یا نه؟ 

یعنی خودش معاینه میکنه لازم بود تست میگیره؟

من خودم رفتم دکتر برام آزمایش نوشت سونو و معاینه رو خودم گفتم برام بنویس ،تو آزمایشم نشون نداد ولی تو سونو و معاینم چرا بنظرم همون اول فهمیدم قبل اقدام خیلی بهتر شد الان میدونم چمه دارم دارو میخورم اونجوری میرفتم بالای یکسال طول میکشید  هم کلی وقتم هدر میرفت چون تازه میخواستم درمان شروع کنم هم اونوقت هرماه باید کلی ناراحتی میکشیدم  که چرا نشد

تو معاینه متوجه میشه زخم دارم یا نه؟ یعنی خودش معاینه میکنه لازم بود تست میگیره؟

آره تو معاینه ام یسری چیزا مشخص میشه 

ولی درکل این تست همه خانمای بالای ۲۰ باید هرسال انجام بدن 

من خودم رفتم دکتر برام آزمایش نوشت سونو و معاینه رو خودم گفتم برام بنویس ،تو آزمایشم نشون نداد ولی ت ...

معاینه رو خودت گفتی؟

مگه انجام‌نمیدن؟ منظورت تست پاپ اسمیر بود؟

همه رو دادیم از این تست میترسم

نه نترس من سونو داخلی این تست  معاینه همرو انجام دادم درد نداره تنها چیزی که من بنظرم درد داره مامو گرافی مادرم هرسال چکاب میده میگه خیلی درد داره وحشتناک 

نه من خودم گفتم دکترم نگفت سونوام خودم گفتم نوشت برام کلی از مشکلاتم مشخص شد

برا من رو نوشت فقط؟مینرسم چیزی از پاپ اسمیر نگفته اونم بخواد بگیره.انشاالله مشکلت تموم میشه.