2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
اخه نمیدونی من چه تلاشی واسه جمع کردن این زندگی کردم 5 سال پیش که اومد خواستگاریم فقط یدونه پراید دا ...

حنما یه چیزی ب نام خودت کن حتی شده ننصف خونه اینطوری برنگرد که بدونه جای برگشت نداری باز همین گوهه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نکنم بزنه گفت توالان ببخش اگه بازم تکرار شد کل زندگیم و دار و ندارم و بچه ها واسه تو

عزیز

بگو حق طلاق و حضانت بچه ها و یک چیزی بنامت کنه و تعهد بده وگرنه بجرم ارتباط نامشروع با زن شوهر دار میندازمت زندان... 

بهمون بگو چی شد رفتی مشاور

اره 

مشاوره گفت تو آدم مجدد جدا بشو نیستی باید از نو رابطه رو بسازید و و و 

همسرم هم یه فرصت دیگه خواست اونجا گفتم باشه 

ولی الان اومدم خونه باز بهش فکر میکنم و پشیمون میشم از کارم 

وااای خدایا من چیکار کنم حالم خیییلی خرابه

عزیزم من الان تاپیکتو خوندم

به نظرم پشیمون بودن همسرت واقعی نیست و تظاهره.

اگه واقعا پشیمون بود برای راضی کردن شما هر کاری می کرد، راحت خونه رو به نامت می زد تا ببخشیش. 

شمایی که تو سختی ها کنارش بودی، پا به پاش این زندگی رو ساختی بیشتر از اینا لایقت هست( اگر شوهرت قدرتو می دونست باید از بین مال و اموالی که داره یه چیزی قبلا به نامت می کرد. اینطور که مشخصه خیلی پول دوسته)

مورد بعدی از طلاق می ترسی 

هییییچ چیز تو این دنیا مهم تر از خودت و روانت نیست

همین الان بمیری فوقش چند روز برات گریه می کنن و تموم.

غصه بچه هات رو نخور، عمر خودتو پای این مرد حروم کنی بهت نمیگن دستت درد نکنه که موندی.

مگه ماها چیکار کردیم برای‌ پدر و مادرمون که بچه هامون برای ما بکنن؟

درسته؟؟

بله من دارم باهاش زندگی میکنم الان دوماه فهمیدم چه گوهی خورده آنقدر بهش اعتماد داشتم هیچوقت فکرشو نمی‌کردم خیانت ببینم نمیدونم چرا نمیتونم تصمیم درستی بگیرم شدم مثل آدمای دو قطبی یروز خوبم باهاش یروز می‌خوام بکشمش فقط بخاطر سه پسرام موندم وپدرو مادرم ندارم داداش و اجی هامم که هر کدوم گرفتاریهای خودشونا دارم پدرشونر و مادرشوهرمم فوت شدن من فقط سپردمشون بخدا 

عزیزم من الان تاپیکتو خوندمبه نظرم پشیمون بودن همسرت واقعی نیست و تظاهره.اگه واقعا پشیمون بود برای ر ...

کاش منم خیلی قوی بودم اونم میگه پشیمونم اما من دیگه اعتماد بهش ندارم عشقم تو دلم مرده نمیدونم چیکار کنم واقعا کاش دوسش نداشتم کاش ازش سرد میشدم

عزیزم من الان تاپیکتو خوندمبه نظرم پشیمون بودن همسرت واقعی نیست و تظاهره.اگه واقعا پشیمون بود برای ر ...

وااای عزیزم ممنونم خیلی حرفات مفید بود حتما پیگیر میشم که چیزی به اسمم بزنه ....