2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21853 بازدید | 528 پست
اره ولی همه زنا یکی نیستن یکیش همین ج نده که گند زد به زندگیم بعضی از زنا از صدتا شیطان بدترن

اتفاقا دلم ب حال همون زن هم میسوزه اون خیلللللللی بدبخته خیللللللللللللی 

دقیقا منم کلی از خود گذشتگی کرده بودم تا به اینجا برسه از طرفی هم چون شرایط طلاق نداشتم نمی‌خواستم آ ...

یعنی با قایمکی رفتن تهدیدش کنم؟ 

اینطوری میگه به جرم بردن بچه هام پدرتو در میارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی با قایمکی رفتن تهدیدش کنم؟ اینطوری میگه به جرم بردن بچه هام پدرتو در میارم

نمی‌دونم هر مردی یه قلب داره ولی مال من می‌دونه بعد طلاق من خونه بابام نمیرم و بهش گفتم میرم جایی که عمرا دستش بهم نرسه ولی به قول تو یوقت اینو نگی برعلیهت استفاده کنی واس من این جواب داد

سکه وگرفتن مهریه دشمن شادت میکنه همه متوجه میشن چون هم دوندگی زیادی داره وهم کل فامیل متوجه میشن ،خی ...

یعنی از این پس موهای منم سفید میشه واااای 

وای به مشکی و یه دست بودن موهام میبالیدم 

هر کی می‌گفت رنگ بذار میگفتم حیف این موهای پر کلاغی خدا دادی نیست که رنگش کنم 

از این پس واقعا دیگه پیر میشم

یعنی از این پس موهای منم سفید میشه واااای وای به مشکی و یه دست بودن موهام میبالیدم هر کی می‌گفت رنگ ...

نه گلم تو زرنگتر از اونی بودی که موهات سفید بشه جای شکر داری  من نابود شدم چون خیانت دوتا عضو خانواده بود که هردو بچه داشتن و چهار نفر نابود شدن ومن نمیدونستم برای کدوم گریه کنم   چجوری اروم شم 

نه گلم تو زرنگتر از اونی بودی که موهات سفید بشه جای شکر داری من نابود شدم چون خیانت دوتا عضو خانواد ...

یعنی چی منظورتو متوجه نشدم خب واسه منم همینه 

زنیکه شوهر داره و بچه داره 

منم دوتا بچه دارم 

نه گلم تو زرنگتر از اونی بودی که موهات سفید بشه جای شکر داری من نابود شدم چون خیانت دوتا عضو خانواد ...

چیم زرنگه 

آشغالای نجس از برج دو باهم در ارتباط بودن 

کنه ساده الان برج ده فهمیدم

احساس میکنم حالت مثل پروفایلت هستش چهره من دقیقا تو اون وضعیت هسش

گولش بزن خونه رو بنامت کنه اشتباه از خودت بوده ک قناعت کردی مردا دلسوزی ندارن بچهات گناه دارن بنظرم ایندفعه بخشش مردا اکثرن خاعنن