2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21677 بازدید | 513 پست

اگه میخواستی سر زندگیت بمونه فقط چاره اش این بود که ب اون زنیکه بگی ب شوهرت میگم اگه پاتو از زندگیم بیرون نکشی 

اگه اون زنه طلاق بگیره شک نکن میاد زن شوهرت میشه اگه هم نشه میشه دوست دخترش 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میخواستی سر زندگیت بمونه فقط چاره اش این بود که ب اون زنیکه بگی ب شوهرت میگم اگه پاتو از زندگیم ...

یع ساعت پیش من باز خیییلی عصبی شدم با فکر کردن به همین خیانت

و با خواندن پست همین کاربر عزیز دوباره بهم شوک وارد شد 

و منی که غروب به همسرم گفتم میبخشمت 

کاملا جدی بهش گفتم فردا صبح میریم دادگاه حالش خیلی بد شد افتاد به گریه کردن چندین مشت به سر و صورت خودش زد که غلط کردم هزار بار گفتم غلط کردم من تورو طلاق نمیدم تو فرشته ای 

اون یه شیطان بود گولم زد و... 

و گفت سه دونگ خونه رو میزنم به نامت حالا فردا صبح مشخص میشه که حرفش باد هوا بود یا واقعا حرف بود

جایگاهت تو زندگی مشترکتون خیلی بالاس یا عادی؟

من کلا در جریان ۹۰ درصد کارهای شوهرم همون اول هستم

اون ۱۰ درصدم خودش بعدا میگه 

کلا از همون اول اعتقاد داشتم به مرد نباید زیاد رو بدی و ندادم

کلا تو محبت و... تعادلو رعایت می کنم

تا الان که جواب داده، دیگه بعدشو خدا می دونه😅

یع ساعت پیش من باز خیییلی عصبی شدم با فکر کردن به همین خیانت و با خواندن پست همین کاربر عزیز دوباره ...

عزیزم‌ 💔😔 من کاملا درکت میکنم چون خودم خیانت دیدم هزار بار بعضی وقتا ک یاد خیانتاش میوفتم با خودم میگم دو راه بیشتر نداری یا بکشش یا طلاق بگیر باور کن منم عاشقش بودم بیش از حد هنوزم البته دوسش دارم اما مثه قبلنا نیست حسم بهش بخاطر خیانتاش 

اگه جلوم بمیره با خونسردی نگاش میکنم و از جون دادنش لذت میبرم 

خیلی حس بدیه خییییلی 

من از لحاظ احساسات آدم ضعیفی هستم می‌دونم طلاق بگیرم ببینم زن گرفته از حسودی میمیرم اینم خودش چن تا دلیل داره اولش اینکه بچه دارم و درآمد ندارم نمیتونم این رفاهی ک تو خونه پدرش داره براش فراهم کنم و زورم میاد پدرش پولاشو برا هرززه ها یا زن دوم خرج کنه بچم سختی بکشه مهریه و اینام ک نمیشه گرفت با قانونای مزخرفی ک گذاشتن من یکسال تمام دادگاه بودم میخواستم طلاق بگیرم از همه چی خبر دارم

خلاصه ک طلاق برام سودی نداره اما ب شدت غرورم احتیاج داره ب اینکه طلاق بگیرم روحم احتیاج داره ب طلاق اما نمیتونم🙃🙃 بخدا بعضی وقتا میگم گور بابای همه چی جمع کن دست بچتم بگیر برو خونه بابات همه چیو فراموش کن انگار ک هیچوقت ازدواج نکردی همون دختر مجردی اما به خونه ام که نگاه میکنم ب وسایلم ک نگاه میکنم میگم یعنی کسی دیگه بیاد خانوم این خونه بشه که با کلی ذوق ساختیمش😭😭 حالا توام سبک سنگین کن ببین طلاق ب نفعته یا موندن 

بازم میگم از صمیم قلب درکت میکنم امیدوارم حالت بهتر شه 

ببخشید وراجی کردم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم‌ 💔😔 من کاملا درکت میکنم چون خودم خیانت دیدم هزار بار بعضی وقتا ک یاد خیانتاش میوفتم با خودم ...

عزیزم این چه حرفیه وراجی چه صیغه آیه 

مشکل منو شما و امثال ما که در حقشون خیانت میشه فقط اینکه واسه خودمون ارزش قائل نمیشم بعد از طرف مقابلمون این توقع رو داریم 

من یا باید خونه رو بزنه به نامم 

یا طلاق میگیرم 

بالاتر هم گفتم تا کاشی های این خونه ماسه سیمانش رو خودم ریختم و درست کردم 

حالا قناعت ها و کم خوردن ها و کم پوشیدنام که واسه ساخت خونه میکردم هم که جای خود 

ولی با این حال اگه بدونم مهریمو میتونم بگیرم ازش جدا میشم 

عزیزم این چه حرفیه وراجی چه صیغه آیه مشکل منو شما و امثال ما که در حقشون خیانت میشه فقط اینکه واسه خ ...

اره فکر خوبیه اگه خونه رو بنامت کنه بمون چون حیفه اینهمه زحمت کشیدی ی زن دیگه بیاد بشینه تو خونت زندگی کنه 

حتما حتما حتی شده نصف خونه رو بگیر 

من ک شوهرم این کارو نمیکنه هرگز خدا لعنتش کنه 

اره فکر خوبیه اگه خونه رو بنامت کنه بمون چون حیفه اینهمه زحمت کشیدی ی زن دیگه بیاد بشینه تو خونت زند ...

دعا کن که واسم بشه 

چون 5 سال پیش شوهرم با یه ماشین که ارزشش صد میلیون بود اومد سراغم 

دیگه صفر صفر بود هیچی نداشت 

ولی الان خونه سه طبقه دوبلکس ماشین خارجی دو میلیاردی زیر پاش 

خودش کار کرده 

اما این ژنه که زندگی رو جمع می‌کنه