2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21532 بازدید | 510 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خانواده خودش بگو ک بدونن پسرشون چجور ادمیه و پشت تو باشن

وای جاری هام و حتی خواهرشوهرام غبطه زندگیمون رو میخورن اونقدر حسادت کردن و به گوشم رسیده 

من نمیخوام دشمن شاد کنم 

چون اول و آخر می‌خوام تو این زندگی بمونم نمیخوام ابرومون بره 

یک به این دلیل که ازدواج اولم نیس 

دو بچه هام ... نمیتونم طلاق بگیرم

وای جاری هام و حتی خواهرشوهرام غبطه زندگیمون رو میخورن اونقدر حسادت کردن و به گوشم رسیده من نمیخوام ...

ای بابا خیلی محدود شدیم زیاد نمیتونیم نظر بدیم 

فقط باید با شوهرت صحبت کنی و برین پیش مشاور

اخه نمیدونی من چه تلاشی واسه جمع کردن این زندگی کردم 5 سال پیش که اومد خواستگاریم فقط یدونه پراید دا ...

اتفاقا از خودگذشتگی باعث میشه مردا هار بشن 

از این به بعد اهمیت نده الانم به روی خودت نیاز که نگران شوهر اون زنیکه هستی بذار شوهرت بترسه 

اتفاقا از خودگذشتگی باعث میشه مردا هار بشن از این به بعد اهمیت نده الانم به روی خودت نیاز که نگران ش ...

دلم میخواد رو صورت زنه اسید بپاشم 

بخدا دلم میخواد اراده کنم میتونم انجامش بدم 

فقط از عواقبش میترسم بیفتم زندان بچه هام بی مادر بشن

دلم میخواد رو صورت زنه اسید بپاشم بخدا دلم میخواد اراده کنم میتونم انجامش بدم فقط از عواقبش میترسم ب ...

تو هرزه بودن زنه ک شکی نیست 

ولی چشمتو رو هرزه بودن شوهرتم نبند 

دوتاشون ی اندازه خرابن 

نمیشه همش گفت زنه. ولی تو عصبانیت هیچ کاری نکن. با ی وکیل صبحت کن، ک شوهرت مال و اموال و بنامت بزنه نمیدونم ولی محکم کاری کن

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
الان کار درست چیه به نظرت

بمون سر زندگیت و تا همسرت رام شده و ترسیده برو 

تعهد و یک تکه ملک یا جنس بزن به نامت 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

اون زنه هم بچه داره

شوهرت چی میگه ناراحت نشد به شوهر زنه گفتی؟ 

احتمالا شوهرش شکایت کنه برای شوهرت بد میشه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

دلم میخواد رو صورت زنه اسید بپاشم بخدا دلم میخواد اراده کنم میتونم انجامش بدم فقط از عواقبش میترسم ب ...

الان خشم داری بچگانه تصمیم نگیر الان باید یک چیزی این وسط بنامت بزنی بعد ها در مورد اینکه بمونی یا خیر تصمیم بگیر الان باید باشی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د