2777
2789
این حرفا جلو ما خانوما عادیه ولی آقایون خوششون نمیادهمون طور که اونا مثلا میگن آدم تو خونش کبابم بخو ...

دلم عدس پلو با کشمش میخواد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا چرا پیش شوهرت باید بگی همچین حرفیو😂😂😂

گفت دوستم برا نامزدش می‌خواسته ماشین خوب بخره حالا فهمیده بهش خیانت کرده .البته دختره بجز این یبار, قبلا هم بهش خیانت کرده بود اینارو گفت منم اون جمله سنگین رو گفتم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت دوستم برا نامزدش می‌خواسته ماشین خوب بخره حالا فهمیده بهش خیانت کرده .البته دختره بجز این یبار, ...

میگه ینی دور از جونت خوشت اومده از قضیه خراب بودن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

😂😂😂

😭🤤

گفت دوستم برا نامزدش می‌خواسته ماشین خوب بخره حالا فهمیده بهش خیانت کرده .البته دختره بجز این یبار, ...

بنظرم بازم نباید میگفتی😅

حالا اشکال نداره دیگه در موردش به شوهرت نگو حتی نپرس دوستت چیکار کرد با نامزدش

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌

دوسعت به نامزدش خیانت کرده

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم